Ravna planina banerRavna planina baner

Istočno Sarajevo

Uspostavljena saradnja Bolnice “Srbija” i Instituta “Dr Miroslav Zotović” sa dolaskom doktora Bojana Miholjčića

02 April 2024
1 min.
Uspostavljena saradnja Bolnice “Srbija” i Instituta “Dr Miroslav Zotović” sa dolaskom doktora Bojana Miholjčića

Bolnica „Srbija“ i Institut za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju „Dr Miroslav Zotović“ uspostavili su saradnju i dogovoren je dolazak doktora Bojana Miholjčića, specijaliste ortopedije sa traumatologijom u ovu ustanovu gdje će obavljati ambulantne preglede i operacije.

Ambulantne preglede Miholjčić će obavljati u petak, petog aprila od 8.00 časova.

Svi zainteresovani za pregled se mogu naručiti na br telefona 057/325-300, lokal 366 u periodu od 13.00 do 14.00 časova.

Miholjčić će obavljati sve vrste pregleda iz oblasti ortopedije, a takođe će se i baviti operacijama ugradnje kuka i koljena.

Zaposlen je u Institu „Dr Miroslav Zotović“ od 2017. godine.

Učesnik je mnogobrojnih naučnih i kliničkih studija.

Usavršio je osnovni kurs artroskopije koljena, primarne hirurgije kuka, osteozinteze distalnog femura sa LCP pločom i Osteosinteza proksimalnog femura sa PFNA.

Povezani članci

Civilna zaštita: Upozorenje građanima na olujni vjetar i zahlađenje

Uprava civilne zaštite Republike Srpske skreće pažnju građanima na nagli i veći pad temperature vazduha, pojavu naleta olujnog vjetra, kiše, susnježice i snijega, što može uticati na normalno odvijanje svakodnevice. Prema prognozama Hidrometeorološkog zavoda Republike Srpske, u narednim danima Republiku Srpsku zahvatiće pogoršanje vremena sa olujnim naletima vjetra, kišom, susnježicom i snijegom. “Pažljivo planirajte boravak […]

Asocijacija “Stvaraoci Republike Srpske”: Genocidna namjera Njemačke i pojedinih članica UN prema srpskom narodu

Namjera Njemačke i još nekih članica UN, koje imaju nečistu savjest iz prošlosti, da Generalna skupština izglasa rezoluciju o Srebrenici van svake sumnje je genocidna prema srpskom narodu u cjelini, saopšteno je iz Asocijacije “Stvaraoci Republike Srpske”. “To je više nego jasan pokušaj da se Srbima nametne kolektivna krivica za zločine koji su se desili […]