Ravna planina banerRavna planina baner

Istočno Sarajevo

Uspostavljena saradnja Bolnice “Srbija” i Instituta “Dr Miroslav Zotović” sa dolaskom doktora Bojana Miholjčića

02 April 2024
1 min.
Uspostavljena saradnja Bolnice “Srbija” i Instituta “Dr Miroslav Zotović” sa dolaskom doktora Bojana Miholjčića

Bolnica „Srbija“ i Institut za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju „Dr Miroslav Zotović“ uspostavili su saradnju i dogovoren je dolazak doktora Bojana Miholjčića, specijaliste ortopedije sa traumatologijom u ovu ustanovu gdje će obavljati ambulantne preglede i operacije.

Ambulantne preglede Miholjčić će obavljati u petak, petog aprila od 8.00 časova.

Svi zainteresovani za pregled se mogu naručiti na br telefona 057/325-300, lokal 366 u periodu od 13.00 do 14.00 časova.

Miholjčić će obavljati sve vrste pregleda iz oblasti ortopedije, a takođe će se i baviti operacijama ugradnje kuka i koljena.

Zaposlen je u Institu „Dr Miroslav Zotović“ od 2017. godine.

Učesnik je mnogobrojnih naučnih i kliničkih studija.

Usavršio je osnovni kurs artroskopije koljena, primarne hirurgije kuka, osteozinteze distalnog femura sa LCP pločom i Osteosinteza proksimalnog femura sa PFNA.

Povezani članci

Završeni radovi na uređenju školskog igrališta

 U Trnovu su završeni radovi na uređenju školskog igrališta, a ukupna vrijednost projekta je 101.640 KM, saopšteno je iz Opštinske uprave. Opština Trnovo izdvojila je 80.080 KM, a Razvojni program UN /UNDP/ 21.560 KM. Realizacijom ovog projekta opština Trnovo dobila je moderno igralište sa tribinama, koje će pružiti sav komfor gledaocima prilikom praćenja sportskih i […]

Božović smijenio potpredsjednika SO Istočna Ilidža jer ga neće podržati na izborima

Načelnik opštine Istočna Ilidža Marinko Božović smijenio je potpredsjednika Skupštine opštine Vanju Ruduljić jer će na predstojećim izborima podržati kandidata SNSD-a Miroslava Vujičića. Ruduljić je smijenjena i zbog toga što nije htjela da učestvuje u gradnji zgrada na području ove opštine, a  koji se prodaju Bošnjacima, otkriva izvor ATV-a.  Više do 500 stanova je prodato […]