Ravna planina banerRavna planina baner

Region

Vučić američkoj ambasadi: Ne sramotite se komentarisanjem Sabora

11 Jun 2024
1 min.
Vučić američkoj ambasadi: Ne sramotite se komentarisanjem Sabora

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić istakao je da u američkoj ambasadi u BiH nisu navikli da postoje nezavisne i suverene zemlje, kao i lideri koji ne žele da im se dodvoravaju, već brane interese sopstvenog naroda.

Vučić je poručio da će američka Ambasada u Sarajevu danas dobiti odgovor na svoje tvrdnje da su zaključci Svesrpskog sabora napad na Dejtonski sporazum.

“Prvi put ću kao predsednik Srbije da im postavim pitanja, a verujte mi, odgovor neće imati, iako se tiče baš Dejtonskog sporazuma”, napisao je Vučić na “Instagramu”.

On je istakao da je problem u tome što oni nisu navikli da postoje nezavisne i suverene zemlje, kao ni lideri koji ne žele da se dodvoravaju njima, već da brane interese sopstvenog naroda.

“Biće zanimljiv dan, a malo mi je falilo da pomislim da su dovoljno pametni u Ambasadi da ne komentarišu Sabor i da se ne sramote. Ovako, sledi odgovor. Postoji jedna mala zemlja na brdovitom Balkanu…”, naveo je Vučić.

SRNA

Povezani članci

Crna Gora: Na 94,7 odsto lokacija morska voda odličnog kvaliteta

Institut za biologiju mora Crne Gore sproveo je analizu kvaliteta morske vode na 114 lokacija na kupalištima koja je pokazala da je voda odličnog kvaliteta na 94,7 odsto lokacija. Analiza je pokazala da je voda na 4,4 odsto lokacija dobrog, a na 0,9 odsto zadovoljavajućeg kvaliteta. “Ovi rezultati potvrđuju da je morska voda na crnogorskim […]

Gašić se sastao sa izaslanicima odbrane

Ministar odbrane Srbije Bratislav Gašić sastao se sa oficirima Vojnoobaveštajne agencije, koji će u narednom periodu preuzeti dužnost izaslanika ili pomoćnika izaslanika odbrane Srbije u BiH, Bugarskoj, Ruskoj Federaciji, SAD i Ujedinjenim Arapskim Emiratima. Gašić je budućim izaslanicima odbrane dao usmjerenja za rad po stupanju na dužnost u zemljama prijema, uz uvjerenje da će štititi […]