Ravna planina banerRavna planina baner

Region

Vučić američkoj ambasadi: Ne sramotite se komentarisanjem Sabora

11 Jun 2024
1 min.
Vučić američkoj ambasadi: Ne sramotite se komentarisanjem Sabora

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić istakao je da u američkoj ambasadi u BiH nisu navikli da postoje nezavisne i suverene zemlje, kao i lideri koji ne žele da im se dodvoravaju, već brane interese sopstvenog naroda.

Vučić je poručio da će američka Ambasada u Sarajevu danas dobiti odgovor na svoje tvrdnje da su zaključci Svesrpskog sabora napad na Dejtonski sporazum.

“Prvi put ću kao predsednik Srbije da im postavim pitanja, a verujte mi, odgovor neće imati, iako se tiče baš Dejtonskog sporazuma”, napisao je Vučić na “Instagramu”.

On je istakao da je problem u tome što oni nisu navikli da postoje nezavisne i suverene zemlje, kao ni lideri koji ne žele da se dodvoravaju njima, već da brane interese sopstvenog naroda.

“Biće zanimljiv dan, a malo mi je falilo da pomislim da su dovoljno pametni u Ambasadi da ne komentarišu Sabor i da se ne sramote. Ovako, sledi odgovor. Postoji jedna mala zemlja na brdovitom Balkanu…”, naveo je Vučić.

SRNA

Povezani članci

Nastavak sjednice o Deklaraciji sa Svesrpskog sabora

Skupština Srbije nastaviće danas raspravu o Deklaraciji o zaštiti nacionalnih i političkih prava i zajedničkoj budućnosti srpskog naroda sa Svesrpskog sabora. Sjednica će biti nastavljena u 10.00 časova. Jučerašnje zasjedanje obilježila je oštra polemika poslanika dijela opozicije i vladajućih stranaka. Premijer Srbije Miloš Vučević pozvao je juče sve poslanike Skupštine Srbije da podrže Deklaraciju o […]

Nastavak sjednice o Deklaraciji sa Svesrpskog sabora

 Poslanici Skupštine Srbije nastaviće danas raspravu o Deklaraciji o zaštiti nacionalnih i političkih prava i zajedničkoj budućnosti srpskog naroda, koja je usvojena na Svesrpskom saboru srpskog naroda Srbije i Republike Srpske u Beogradu 8. juna. Na sjednici, koja je juče počela, premijer Srbije Miloš Vučević rekao je da Deklaracija Svesrpskog sabora nije prkos niti inat […]