Ravna planina banerRavna planina baner

Region

Vučić: Srbija će ostati cjelovita

17 Mart 2023
1 min.
Vučić: Srbija će ostati cjelovita

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je danas da država vodi odgovornu politiku i da će sačuvati Srbiju cjelovitom, onako kako piše u Ustavu, te da se više ne smiju ponavljati greške iz prošlosti.

“Nije lak period pred nama, ali kada vodimo odgovornu, ozbiljnu i mudru politiku, Srbija uvek izlazi kao pobednik”, istakao je Vučić u obraćanju građanima u Donjem Tovarniku kod Pećinaca, u okviru posjete Sremskom okrugu.

On je rekao da će biti sačuvana Srbija cjelovita, ali da istovremeno neće biti izolovana.

“Čuvaćemo i mir, jer mi dece za bacanje nemamo. Mnogo smo grešaka napravili u prošlosti i takve greške više ne smemo da ponavaljamo”, poručio je Vučić.

SRNA

Povezani članci

Preminuo mladi fudbaler (20) iz Čačka

Poslije duge borbe sa teškom bolešću preminuo je Stefan Lazić (20), mladi fudbaler Borca iz Čačka. Ovom momku je 2016. godine dijagnostifikovan maligni mezenhimalni tumor na potkoljenici. Situacija se dodatno iskomplikovala nakon preloma potkoljenice na treningu FK Crvena zvezda gdje je 2017. godine bio na probi.

Osmogodišnja djevojčica koju je otac držao kao roba ima desetak kilograma: Ljekari bdiju nad njom

Osmogodišnja djevojčica, koju je otac držao u kadi najmanje tri godine i dalje se nalazi u Univerzitetskoj dečjoj klinici u Tiršovoj. Kako se nezvanično saznaje, malena je non-stop gladna. – Izgleda kao dete od tri i po godine, sićušna je, jedva da ima 10 kilograma. Halapljivo jede, stalno je gladna i traži još. Lekari su […]