Ravna planina banerRavna planina baner

Istočno Sarajevo

Zbog biciklističke trke u subotu u Istočnom Sarajevu obustava saobraćaja na nekoliko dionica

18 April 2024
1 min.
Zbog biciklističke trke u subotu u Istočnom Sarajevu obustava saobraćaja na nekoliko dionica

Policijska uprava Istočno Sarajevo saopštila je da je u subotu, 20. aprila, planirana obustava saobraćaja na nekoliko dionica zbog održavanja “Međunarodne biciklističke trke Beograd – Banjaluka 2024” i prolaska učesnika kroz područje koje pokriva ova uprava.

S ciljem bezbjednosti svih učesnika sportske manifestacije u subotu, u periodu od 12.15 časova do prolaska takmičara, biće obustavljen saobraćaj na dionici magistralnog puta Ustiprača-Rogatica-Sokolac-Han Derventa-Jahorina.

Planirana je potpuna obustava saobraćaja tog dana u periodu od 13.30 do 16.00 časova u ulici Cara Lazara u Sokocu, kao i na dionici regionalnog puta Pale – Bistrica, koja je jednim dijelom gradska ulica u periodu od 15.00 do 18.00 časova.

Radi održavanja međunarodne biciklističke trke zabranjen je saobraćaj za sva vozila i pješake, na tim ulicama u tom periodu.

Zbog bezbjednosti ove sportske manifestacije iz Policijske uprave mole građane za strpljenje i razumijevanje, te da u ovom periodu koriste alternativne putne pravce.

SRNA

Povezani članci

Istočno Sarajevo: Malobrojni izletnici na prvomajskom uranku

Na izletištu na Tvrdimićima kod amfiteatra “Beli vuk” na području Istočnog Novog Sarajeva na tradicionalnom prvomajskom uranku okupilo se svega petnaestak izletnika, uglavnom mlađih. Zauzeto je svega nekoliko mjesta predviđenih za roštiljanje. Jedan od izletnika rekao je Srni da je na Tvrdimiće došao sa društvom da se zabave i obilježe Međunarodni praznik rada, kao što […]

Ljevnaić: Od 1. do 6. maja na planini nezaboravna avantura

Direktor Olimpijskog centra “Jahorina” Dejan Ljevnaić izjavio je danas da sve posjetioce tokom prvomajskih i vaskršnjih praznika očekuje nezaboravna avantura na olimpijskoj planini u svim čarima koje nudi, a da za ljetnu sezonu, koja će biti otvorena 27. juna, uveliko teku pripreme. “Od 1. do 6. maja, posjetiocima će biti na raspolaganju gondola `Poljice`, avantura […]