Ravna planina banerRavna planina baner

Sport

Đoković u tri seta savladao Fučovića, naredni rival Davidovič Fokina

01 Jun 2023
1 min.
Đoković u tri seta savladao Fučovića, naredni rival Davidovič Fokina

Najbolji srpski teniser Novak Đoković plasirao se u treće kolo Rolan Garosa, pošto je sinoć savladao Mađara Martona Fučovića 7:6 (7:2), 6:0, 6:3.

Đoković je u prvom setu ispustio prednost od 5:2, ali je u taj-brejku ipak uspio da dođe do vođstva, zatim je u drugom uručio “krompir” Mađaru, da bi u trećem, uz tri izgubljena servisa i četiri brejka, došao do pete pobjede u isto toliko međusobnih duela.

Njegov naredni rival biće Španac Alehandro Davidovič Fokina, koji je bio bolji od Francuza Luka Van Aša 6:4, 7:3, 7:6 (8:6).

Rolan Garos igra se za ukupni nagradni fond od 49.600.000 evra.

Tanjug

Povezani članci

Miloš Teodosić završio u bolnici

Iskusni košarkaš Miloš Teodosić obavio preglede i odlučeno da ne igra naredni meč u Evroligi. Košarkaški klub Crvena zvezda obavijestio je javnost da će na gostovanju Realu u Madridu biti oslabljen za najboljeg igrača tima u tekućoj sezoni, Miloša Teodosića. Iskusni plejmejker neće otputovati sa ekipom u Španiju, ali će biti spreman za naredni meč […]

Jokić ispisao istoriju NBA lige!

Iako je Jokić doživio poraz sa Denverom, uspio je da se upiše zlatnim slovima u istoriju NBA lige. Nikola Jokić je doživio poraz sa Denverom prethodne noći koji je ozbiljno zakomplikovao situaciju na tabeli. Nakon što je Finiks na gostovanju u Koloradu slavio 104:97, sada je situacija na tabeli Zapada takva da bi vrlo lako moglo […]