Ravna planina banerRavna planina baner

Republika Srpska

Dodik: Dobra vijest da se ruski konzulat otvara u Banjaluci

27 Maj 2022
1 min.
Dodik: Dobra vijest da se ruski konzulat otvara u Banjaluci

Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik rekao je danas da će u Banjaluci biti otvoren ruski konzulat i ocijenio da je to dobra vijest.


Komentarišući najavljeno otvaranje konzulata u Banjaluci, Dodik je rekao da će taj konzulat biti otvoren u skladu sa sporazumom kojeg su napravili Ministarstvo inostranih poslova u Savjetu ministara, Predsjedništvo BiH odobrilo, a ruska Vlada je za to izdvojila sredstva.

“Drago mi je da pored britanskog i američkog konzulata, koje smo vidjeli u Banjaluci, sada postoji i ruski i to je dobra vijest”, rekao je Dodik novinarima u Banjaluci.

SRNA

Povezani članci

Rogatica: Sredstva od nadoknade od prodaje šuma biće korištena za 11 projekata

Na današnjoj sjednici Skupštine opštine Rogatica usvojen je Plan korištenja sredstava od nadoknade od prodaje šumskih drvnih sortimenata u ovoj godini, prema kojoj će 826.940 KM biti korišteno za finansiranje ili sufinansiranje 11 projekata u ovoj lokalnoj zajednici. U dokumentu je navedeno da će planirani iznos biti korišten za djelimično ili potpuno finansiranje, rekonstrukciju i […]

Dodik: Smisao cirkusa sa Šmitom otimanje imovine Srpskoj

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik rekao je da je smisao cijelog “cirkusa” sa Kristijanom Šmitom otimanje imovine Srpskoj. – Kaže da će on čuvati Srpsku, da hoće da ohladi situaciju, a izazvao je potpuni haos i to u trenutku kada je BiH pokazala da može samostalno da donosi odluke i da vraća svoj suverenitet, koji […]