Ravna planina banerRavna planina baner

Republika Srpska

Dodik: Prijete mi hapšenjem ali pružićemo otpor

28 Mart 2024
1 min.
Dodik: Prijete mi hapšenjem ali pružićemo otpor

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik rekao je danas u Banjaluci da mu se konstantno prijeti da će biti uhapšen i da je prije jedan čas dobio informaciju da će pucati u njega ukoliko ljudi koji ga čuvaju pruže otpor.


“Kažem da ćemo pružiti otpor. Zbog čega žele da me hapse? Zato što je napakovano da sam ovakav ili onakav”, rekao je Dodik na posebnoj sjednici Narodne skupštine Republike Srpske.

On je istakao da je prema nalogu PDP-a američki zvaničnik Gabrijel Eskobar naredio sankcionisanje “Integral inženjeringa”.

SRNA

Povezani članci

Kilometarske kolone na granicama

Iako je saobraćaj jutros bio umjerenog intenziteta, na graničnim prelazima saobraćaj je sada pojačan, navodi Auto-moto savez Srbije. Trenutno su najveće gužve na graničnim prelazima Batrovci i Preševo, gdje su evidentirane ogromne kolone vozila. Najprohodniji granični prelaz trenutno je Gradina, na izlazu iz Srbije ka Bugarskoj, gdje nisu duža zadržavanja. Teretna vozila se na prelazu […]

Dodik: Oni koji su protiv Srpske imaće problem sa njom

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je danas da je rezolucija o Srebrenici podmukao potez protiv jednog naroda i poručio da će oni koji rade protiv Republike Srpske imati problem sa njom, ali da srpski narod nema razloga za strah i brigu i da će Srpska raditi ono što je u njenom interesu. “Ako bude […]