Ravna planina banerRavna planina baner

Republika Srpska

Dodik: Sramota da postoje oni koji ne vide važnost okupljanja srpskog faktora

01 April 2024
1 min.
Dodik: Sramota da postoje oni koji ne vide važnost okupljanja srpskog faktora

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da je sramota za Srbe što postoje neki Šarovići, Borenovići, Trivićeve, Vukanovići, Miličevići i njima slični koji ne vide kolika je važnost da srpski faktor bude ujedinjen i okupljen oko najvažnijih pitanja za opstanak srpskog naroda.

Dodik je istakao da to govori o njima, njihovim ambicijama i odsustvu brige za sopstveni narod i državu.

“U institucijama će se i dalje sprovoditi odgovorna nacionalna i državna politika, a ne samovolja Amerikanaca. Politički penzioneri koji su upropastili sve što su mogli za Republiku Srpsku trebalo bi bar da ućute u ovim trenucima”, naglasio je Dodik.

On je na društvenoj mreži “Iks” naveo da je Srpska stabilna uprkos brojnim pritiscima kojima je izložena i niko od predstavnika institucija neće dozvoliti da se pristane na pritiske i ucjene.

“Republika Srpska ima svoj put, svoje politike i neće sprovoditi američke”, naglasio je Dodik.

SRNA

Povezani članci

U Srpskoj rođeno 18 beba

U porodilištima u Republici Srpskoj u protekla 24 časa rođeno je 18 beba – po devet djevojčica i dječaka. Najviše beba rođeno je u Banjaluci – sedam, potom u Doboju tri, u Zvorniku i Bijeljini po dvije, te u Prijedoru, Trebinju, Foči i Istočnom Sarajevu po jedna, rečeno je Srni u ovim porodilištima. U Banjaluci […]

Kilometarske kolone na granicama

Iako je saobraćaj jutros bio umjerenog intenziteta, na graničnim prelazima saobraćaj je sada pojačan, navodi Auto-moto savez Srbije. Trenutno su najveće gužve na graničnim prelazima Batrovci i Preševo, gdje su evidentirane ogromne kolone vozila. Najprohodniji granični prelaz trenutno je Gradina, na izlazu iz Srbije ka Bugarskoj, gdje nisu duža zadržavanja. Teretna vozila se na prelazu […]