Ravna planina banerRavna planina baner

Region

Dojave o bombama u sudovima bile lažne

01 April 2024
1 min.
Dojave o bombama u sudovima bile lažne

Završena je provjera prostorija u zgradama sudova u Podgorici, a policija je utvrdila da su dojave o bombama bile lažne, saopšteno je iz crnogorske Uprave policije.

Iz policije su naveli da su se zaposleni koji su jutros bili evakuisani vratili na radna mjesta.

Zgrada u kojoj se nalaze Viši, Apelacioni, Vrhovni i Ustavni sud Crne Gore, te zgrada Osnovnog suda u Podgorici evakuisane su jutros rano zbog dojava o postavljenim bombama, a policija je provjerila prostorije.

Ovo nije prvi put da su sudovi evakuisani zbog lažnih dojava o eksplozivnim napravama.Sve dojave su se ispostavile lažnim, a posljednji put su stigle na mejlove pravosudnih institucija prije 20 dana. 

SRNA

Povezani članci

Vučević: Srbija će pomagati i štititi Republiku Srpsku, svidjelo se to nekome ili ne

 Srbija će pomagati Republiku Srpsku, štititi i voljeti kao niko drugi i kao nikoga drugog, svidjelo se to nekome u međunarodnoj zajednici ili ne, poručio je danas mandatar za sastav nove Vlade Srbije Milos Vučević. Vučević je istakao da Srbiji niko ne može da zabrani da voli Republiku Srpsku, ni da nametne krivicu i stigmu […]

Vučić: Bez velikih snova nema ni uspjeha, zahvalnost Srpskoj za podršku

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas da je početak izgradnje veleljepnog nacionalnog stadiona u Surčinu veliki uspjeh Srbije, ističući da ovaj poduhvat pokazuje da uspjeha nema bez velikih snova. Vučić je zahvalio predsjedniku Republike Srpske Miloradu Dodiku što je danas prisustvovao velikom događaju u Surčinu, ističući da zna kolika je podrška Srpske reprezentaciji Srbije. […]