Ravna planina banerRavna planina baner

Auto svijet

Frankenštajn na točkovima: Spoj 21. i 19. vijeka VIDEO

22 Mart 2023
1 min.
Frankenštajn na točkovima: Spoj 21. i 19. vijeka VIDEO

Neki su spremni da urade najluđe stvari kako bi bili popularni na društvenim mrežama, a ova je jedna od radikalnijih.

WhistlinDiesel je Jutjub kanal specijalizovan za vratolomije sa automobilima, u kojima deblji kraj obično izvuku sami automobili. Ne ustručavaju se da slupaju auto kao što je Nissan Skyline GT-R, a novi Mercedes-AMG G63 završiće u močvari. Sada je na redu Tesla.

U pitanju je Model 3, koji je Kodi Detviler i te kako izmučio. Izvršio je niz testova, uključujući vožnju automobila sa bravom na točkovima, sječenje zadnjeg sjedišta motornom testerom i vožnju automobila na daljinu kroz vrata garaže.

Za veliko finale automobil je dobio ogromne točkove, zbog čega je izgledao kao moderna interpretacija kočije. Prije velikog finala, prevrnuo je Teslu naopačke, a na kraju pustio auto niz padinu.

Naravno, Tesla je uništen, a autor je u prva 24 sata sakupio preko dva miliona pregleda. Očigledno se isplatilo, prenosi B92.

Povezani članci

Pogledajte kako izgleda potpuno automatizovani parking (VIDEO)

Zgrada pod nazivom Future Car Park se nalazi u poslovnom dijelu grada Hangzhoua u Kini i ima kapacitet od 500 automobila koji se slažu pomoću potpuno automatizovanog sistema. Parking se sastoji od niza ovalnih tornjeva nalik stablu. Tri tornja u centru parkinga budućnosti se koriste za parkiranje automobila, dok tri druga prevoze posjetioce pomoću lifta. […]

Tesla želi da proizvodi električne automobile i baterije u Indiji

Kompanija Tesla je izrazila želju da proizvodi električne automobile i baterije u Indiji. Predstavnici Tesle su razgovarali sa indijskim vladinim zvaničnicima o podsticajima koje Indija nudi kompanijama, kao i o modalitetima saradnje, rekao je dobro upućen izvor za Rojters.    Razgovaralo se i o indijskim uvoznim taksama na automobile, a predstavnici Tesle su pre svega želeli […]