Ravna planina banerRavna planina baner

Istočno Sarajevo

Gorjela radna mašina u Palama

04 April 2024
1 min.
Gorjela radna mašina u Palama

Na radnoj mašini na Palama, vlasništvo preduzeća iz Sarajeva, izbio je požar, a uviđaj ja izvršen u prisustvu sudskog vještaka, saopšteno je danas iz Policijske uprave Istočno Sarajevo.

Policiji je juče oko 4.40 časova prijavljen požar na radnoj radnoj mašini koja se nalazila na parkingu u Ulici Mladena Todorovića.

O svemu je obaviješten tužilac Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo.

U toku je rad na rasvjetljavanju krivičnog djela oštećenje i oduzimanje tuđe stvari.

Policijskoj stanici Sokolac juče je prijavljeno je da je na parkingu u Glasinačkoj ulici oštećen automobil “škoda”, vlasništvo opštine Sokolac.

Policijski službenici izvršili su uviđaj.

U toku je rad na rasvjetljavanju krivičnog djela „oštećenje i oduzimanje tuđe stvari“.

SRNA

Povezani članci

U utorak o atrakcijama tokom prvomajskih i vaskršnjih praznika

 Na Jahorini će u utorak, 30. aprila, biti održana konferencija za novinare povodom otvaranja atrakcija koje će biti dostupne posjetiocima tokom prvomajskih i vaskršnjih praznika, kao i najava za ljetnu sezonu. Pres-konferencija biće održana u prostorijama Ruskog doma od 13.00 časova, najavljeno je iz Olimpijskog centra /OC/ “Jahorina”. Medijima će se obratiti direktor OC “Jahorina” […]

Sjećanje na majora Vuka Čvoru: Osam godina od smrti

Major Vuko Čvoro prerano nas je napustio na današnji dan, 27. aprila 2016. godine u svojoj 58. godini života, ostavivši iza sebe neutješnu majku, suprugu, sinove, snahe i unučad. Disciplinovanost, iskrenost, pravednost i odgovornost bile su vrline koje su krasile ovog čovjeka, prvenstveno sina, supruga, oca i djeda, a zatim borca Vojske Republike Srpske, koji […]