Ravna planina banerRavna planina baner

BiH

Hladno sa kišom i snijegom

17 April 2024
1 min.
Hladno sa kišom i snijegom

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH danas će biti oblačno i znatno hladnije sa kišom, a u brdsko-planinskim predjelima sa snijegom uz formiranje manjeg snježnog pokrivača.


Susnježica i snijeg tokom jutra padaju i ponegdje i u nižim predjelima, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

U drugom dijelu dana padavine će slabiti u svim predjelima.

Maksimalna temperatura vazduha biće od pet na istoku do 12 na zapadu, na jugu do 17, u višim predjelima od dva stepena Celzijusova.

Duvaće slab do umjeren vjetar sjevernih smjerova, na planinama na zapadu ponegdje jak.

Temperatura vazduha izmjerena u 7.00 časova: Han Pijesak minus dva, Sokolac, Mrkonjić Grad, Čemerno i Tuzla nula, Bijeljina, Novi Grad, Ribnik, Sarajevo i Zenica jedan, Banjaluka i Doboj dva, Prijedor i Bihać tri, Rudo, Foča i Brčko pet, Trebinje i Bileća 12, te Neum 13 stepeni Celzijusovih.

SRNA

Povezani članci

Mitropolit Hrizostom: Svijet je suštinski potrebno promijeniti

NJegovo visokopreosveštenstvo mitropolit dabrobosanski Hrizostom izjavio je danas da je današnji svijet suštinski potrebno promijeniti, jer se ovaj zasnovan na bezbožništvu, egoizmu i nehumanosti, pretvorio u svijet zla, poročnosti i neprirodnosti. “Cijeli se svijet uznemirio ratovima i sukobima, poplavama, s jedne, i sušama, s druge strane, svakodnevnim zemljotresima i vulkanima. Priroda je ustala protiv čovjeka, […]

Cvijanović: Grubo kršenje dejtonskog ustavnog aranžmana vodi daljim podjelama i ugrožava dalje postojanje zemlje

Srpski član Predsjedništva BiH Željka Cvijanović istakla je da grubo kršenje dejtonskog ustavnog aranžmana koje počiva isključivo na autoritetu sile, te povlađivanje samo jednom od tri naroda u BiH vodi ka daljim podjelama i neposredno ugrožava dalje postojanje zemlje. U pismu ambasadoru Stalne misije Malte pri UN Vanesi Frejzer, čija zemlja predsjedava Savjetom bezbjednosti UN […]