Ravna planina banerRavna planina baner

Sport

Na Međunarodnom turniru u Banjaluci JU JITSU klub “Slavija” osvojio 58 medalja

29 April 2024
1 min.
Na Međunarodnom turniru u Banjaluci JU JITSU klub “Slavija” osvojio 58 medalja

Ju JITSU klub “Slavija” iz Istočnog Sarajeva  je i ove godine uzla učešće na 15. Međunarodnom turniru “Banja Luka OPEN 2024”. 

U sportskoj dvorani Borik, Slaviju je predstavljalo 57 takmičara , koji su osvojili 58 medalja.

9 takmičara se okitilo zlatnom medaljom, 26 je zauzelo vicešampionsko mjesto, dok su 23 takmičara osvojila bronzano odlicje.

Za najbolje u svojim kategorijama proglašeni su:

Katarina Mitrović U8

Vuk Mitrović U10

Lana Vrzić U12

Milan Antunović U16

Sa poprilično podmlađenom ekipom i nepotpunim sastavom Slavija je u ekipnom plasmanu zauzela visoko 2.mjesto.

Ekipa je bila u pratnji četiri trenera, Aleksandra Đukelića, Davora Bujaka, Mie Banjanin i Anđele Ždrale i jednog sudije, Lazara Matića.

“Takođe bi istakli i uspjehe naseg takmičara Pavla Gotovca, koji od ove godine nastupa za Ju Jitsu klub Loznica iz Srbije, koji je zauzeo 1. i 2. mjesto te je proglašen za najboljeg seniora kao i najboljeg muškog takmičara turnira.” – navode iz ovog kluba.

Povezani članci

Slavija u Loznici osvojila 66 medalja i četiri pehara (FOTO)

Borci Džiu Džicu kluba “Slavija” iz Istočnog Sarajeva osvojili su 66 medalja i četiri pehara na IV Međunarodnom turniru “Loznica open 2024”. Osvojili su 22 zlatne, 21 srebrenu i 23 bronzane medalje, a okitili su se i titulom prvoplasirane ekipe po broju zlatnih medalja.  U ekipnom plasmanu, bodujući i peta i sedma mjesta, ekipa Slavije […]

Potpuni preokret Denvera: Jokić ponovo opravdao MVP priznanje

Košarkaši Denver nagetsa savladali su Minesota timbervulvse rezultatom 112:97 u petom meču polufinalne serije Zapadne konferencije. Denver je zabilježio treću vezanu pobjedu u seriji i stigao do prednosti od 3:2 nakon što je izgubio prve dvije utakmice na domaćem parketu. Minesota je nešto bolje započela meč i predvođena Karlom-Entonijem Taunsom imala minimalnu prednost koju je […]