Ravna planina banerRavna planina baner

Istočno Sarajevo

Jahorina: Otvaranje atrakcija i nezaboravna proljećna avantura od 1. do 6. maja

23 April 2024
2 min.
Jahorina: Otvaranje atrakcija i nezaboravna proljećna avantura od 1. do 6. maja

Jahorina se sprema da zasija u punom sjaju, a od srijede do ponedjeljka, od 1. do 6. maja, otvara svoja vrata za nezaboravnu avanturu pružajući priliku posjetiocima da uživaju u svim čarima koje planina nudi, saopšteno je iz Olimpijskog centra “Jahorina”.

Za sve posjetioce na raspolaganju će biti gondola “Poljice”, Avantura park i mnogo drugih zanimljivih atrakcija, čime će im biti omogućeno da uživaju u vrhunskoj zabavi na visinama, navedeno je u saopštenju.

Takođe, dodaje se u saopštenju, posjetioci ove planine imaće priliku da uživaju u bogatoj gastronomskoj ponudi Olimpijskog bara.

“Ovo je savršen period da provedete vrijeme na planini, kako za prvomajske tako i za vaskršnje praznike. Sa spektakularnim pejzažima koji se bude iz zimskog sna u proljećnu raskoš, Jahorina nudi nezaboravno iskustvo za sve posjetioce. Bilo da se odlučite za vožnju gondolom i uživanje u pogledu koji oduzima dah, opuštanje u prijatnoj atmosferi Olimpijskog bara ili tražite dozu avanture u našem Avantura parku, očekuje vas jedinstveno iskustvo”, navodi se u saopštenju.

Atrakcije će biti otvorene od 10.00 do 17.00 časova, pružajući cjelodnevnu priliku uživanja u svim čarima koje Jahorina nudi.

Iz Olimpijskog centra “Jahorina” pozivaju sve ljubitelje prirode, avanture i dobre zabave da im se pridruže od 1. do 6. maja na Jahorini, dožive čaroliju proljeća na planini i stvore uspomene koje će ih pratiti zauvijek.

SRNA

Povezani članci

Preminuo pop Žućo

Vojislav Čarkić, u narodu poznat i kao pop Žućo, preminuo je danas u 87 godini. Pop Žućo, kako su ga parohijani najčešće zvali, bio je penzionisani sveštenik Srpske pravoslavne crkve koji je Odbrambeno-otadžbinski rat proveo na prvoj liniji kao jedini vojni sveštenik Sarajevsko-romanijskog korpusa Vojske Republike Srpske. U ratu je nosio čin majora, a poslije njega ozvaničen je kao potpukovnik. U kolektivnom sjećanju sarajevskih […]

Paljanka Tijana Draško svojoj kreativnošću do zarade za studije (FOTO)

Studentkinja Fakulteta za fizičko vaspitanje i sport u Palama Tijana Draško svoju kreativnost pokazala je u pravljenju različitih dodataka za kosu kako bi mogla zaraditi i time finansirati svoje školovanje. Ova talentovana studentkinja kaže za Srnu da je samouka i da je preko noći počela da šije, te da želi stvoriti prepoznatljiv brend. “Krenula sam […]