Ravna planina banerRavna planina baner

Sport

Kažnjena Albanija: Pogledajte cifru koju mora da plati

19 Jun 2024
1 min.
Kažnjena Albanija: Pogledajte cifru koju mora da plati

Disciplinska komisija Evropske fudbalske unije (UEFA) kaznila je danas Fudbalski savez Albanije sa ukupno 37.375 evra zbog ponašanja navijača tokom meča protiv Italije (1:2).

Kako je saopšteno na sajtu UEFA, Albanija je kažnjena zbog paljenja pirotehnike, ubacivanja objekata na teren, ulijetanja na teren i zbog prikazivanja provokativniih poruka, koje nisu prikladne sportskom događaju.

FS Albanije će izvjesno biti kažnjen i poslije današnje utakmice protiv Hrvatske (2:2) jer su njene pristalice horski sa navijačima protivničke selekcije pjevale “Ubij Srbina”.

Povezani članci

Partizan napravio veliki skok

Nakon odigranog četvrtog kola Evrolige, neki klubovi su značajno napredovali na tabeli, dok su pojedini imali blagi pad. Najveće iznenađenje, ali ono negativno, priredio je svojim navijačima aktuelni prvaka Evrope grčki Panatinaikos. Atinjani su poraženi u oba meča prvog duplog kola u novoj sezoni Evrolige. Zeleni su imali dvije utakmice na strani, ali svakako nisu […]

Posljednji duel velikana

Najbolji srpski teniser Novak Đoković igraće protiv Rafaela Nadala meč za treće mjesto na egzibicionom turniru u Rijadu koji nosi simboličan naziv “Slem šest kraljeva”. Turnir u Rijadu nema nikakav takmičarski značaj i ne donosi bodove za ATP listu, ali Saudijcima nije bilo teško da privuku teniske “kraljeve” pošto će pobjednik dobiti šest miliona dolara. […]