Ravna planina banerRavna planina baner

Sport

Lazarević i Mijović najuspješniji na memorijalu “Vinko Šamarlić” (FOTO)

10 April 2024
1 min.
Lazarević i Mijović najuspješniji na memorijalu “Vinko Šamarlić” (FOTO)

Džudo klub “Randori” iz Istočnog Sarajeva proteklog vikenda nastupao je na 32. međunarodnom džudo kampu “Vinko Šamarlić” na kojem su osvojili osam medala, a najbolje su se pokazali Stefan Mijović i Lazar Lazarević.

Stefan Mijović proglašen je za najboljeg mlađeg poletarca, dok je Lazar Lazarević proglašen za najboljeg starijeg pionira.

Osim toga borci “Randorija” osvojili su tri zlatne, jednu srebrnu i četiri bronzane medalje.

Zlatne medalje su osvojili Mladen Dragić u kategoriji mlađi pioniri do 50 kg, Nenad Krajišnik stariji pioniri -50 kg i Lazar Lazarević stariji pioniri -60 kg.

Srebrom se okitio Stefan Mijović, mlađi poletarci -31 kg, dok su bronzani bili Danilo Bjelobrk u kategoriji mlađi poletarci -28 kg, Ana Bjelobrk mlađe poletarke -28 kg, Jovan Obradović poletarci -46 kg i Aleksa Curović kadeti +90 kg.

Povezani članci

Košarkaši “Jahorine” prvaci Srpske

 Košarkaški klub /KK/ “Jahorina” novi je šampion Republike Srpske nakon što je večeras na Palama pobijedio ekipu “Budućnosti” iz Bijeljine. KK “Jahorina” je u trećem meču finala Prve lige Republike Srpske pobijedio rezultatom 82:62 i time izborio plasman u Ligu BiH. Predsjednik KK “Jahorina” Nedeljko Elek izrazio je zadovoljstvo zbog ovog uspjeha. “Rekli smo na […]

KK “Jahorina” danas igra za titulu

Košarkaši “Jahorine” dočekaće danas ekipu “Budućnosti” iz Bijeljine u trećem meču finala Prve lige Republike Srpske. Utakmica će biti odigrana u sportskoj dvorani “Peki” sa početkom u 19.00 časova, a paljanski prvoligaš imaće priliku da osvoji šampionsku titulu na domaćem terenu, jer trenutni rezultat u pobjedama iznosi 2:0 u korist “Jahorine”. Iz Košarkaškog kluba “Jahorina” […]