Ravna planina banerRavna planina baner

Istočno Sarajevo

Milenkovićeva: Fantastičan osjećaj biti fudbaler Intera

12 Februar 2024
2 min.
Milenkovićeva: Fantastičan osjećaj biti fudbaler Intera

Mlada Paljanka Marija Ana Milinković, koja je nedavno potpisala najveći ugovor u istoriji ženskog fudbala u BiH za Fudbalski klub /FK/ “Inter” iz Milana, odigrala je drugu utakmicu u ovom klubu, koja je završena ubjedljivom pobjedom protiv “Pomigliana”.


Milinkovićeva je rekla Srni da ima odličnu komunikaciju sa trenerom Ritom Guarino, koja joj je jasno predočila kakva ima očekivanja od nje, te da je fantastičan osjećaj biti fudbaler “Intera”.

“Uslovi u `Interu` su izuzetni, a na meni je samo da dobro treniram”, istakla je Milinkovićeva, te dodala da su svi vrlo ljubazni prema njoj i čine da se osjeća kao kod svoje kuće.

Ona je navela da se trudi da na svakom treningu i utakmici da sve od sebe, kao što je to činila dok je igrala za FK “Sarajevo”.

“Drago mi je da osjećam da su ljudi ovdje zadovoljni i sigurna sam da mogu da igram još bolje”, navela je Milinkovićeva.

Prema njenim riječima, liga je izuzetno zahtjevna jer su sljedeći protivnici sve derbiji, prvo sa “Juventusom”, zatim slijedi gradski derbi protiv “Milana”, a potom plej-of sa pet najboljih ekipa.

Milinkovićeva je istakla da su očekivanja pristalica “Intera” uvijek najveća, te da će se zato truditi da odgovori tim zahtjevima.

Milinkovića je ugovor za “Inter” potpisala krajem januara, a igrajući za FK “Sarajevo”, tri godine je proglašavana za najbolju mladu fudbalerku Premijer lige BiH.

SRNA

Povezani članci

Ćosić: Izgradnja memorijalnog spomen-kompleksa ide planiranom dinamikom

Izgradnja memorijalnog spomen-kompleksa posvećenog srpskim civilima stradalim u 20. vijeku odvija se planiranom dinamikom, izjavio je danas gradonačelnik Istočnog Sarajeva LJubiša Ćosić. “Park `Sunce` uskoro će dobiti potpuno novi sjaj ispunjen pamćenjem i sjećanjem na naše pretke koji su, nažalost, stradali u našoj regiji samo zato što su bili pravoslavni Srbi. Iskreno mi je žao […]

Počela realizacija projekta “Korak do posla”

U opštinama Istočno Novo Sarajevo, Istočna Ilidža, Sokolac, Istočni Stari Grad i Trnovo biće realizovan projekat “Korak do posla” čiji je cilj smanjenje nezaposlenosti, saopšteno je iz grada Istočno Sarajevo, gdje se do 2026. godine očekuje manje od 4.000 nezaposlenih. Riječ je o aktivnostima u okviru projekta “Podrška EU lokalnim partnerstvima za zapošljavanje – faza […]