Ravna planina banerRavna planina baner

Istočno Sarajevo

Milenkovićeva: Fantastičan osjećaj biti fudbaler Intera

12 Februar 2024
2 min.
Milenkovićeva: Fantastičan osjećaj biti fudbaler Intera

Mlada Paljanka Marija Ana Milinković, koja je nedavno potpisala najveći ugovor u istoriji ženskog fudbala u BiH za Fudbalski klub /FK/ “Inter” iz Milana, odigrala je drugu utakmicu u ovom klubu, koja je završena ubjedljivom pobjedom protiv “Pomigliana”.


Milinkovićeva je rekla Srni da ima odličnu komunikaciju sa trenerom Ritom Guarino, koja joj je jasno predočila kakva ima očekivanja od nje, te da je fantastičan osjećaj biti fudbaler “Intera”.

“Uslovi u `Interu` su izuzetni, a na meni je samo da dobro treniram”, istakla je Milinkovićeva, te dodala da su svi vrlo ljubazni prema njoj i čine da se osjeća kao kod svoje kuće.

Ona je navela da se trudi da na svakom treningu i utakmici da sve od sebe, kao što je to činila dok je igrala za FK “Sarajevo”.

“Drago mi je da osjećam da su ljudi ovdje zadovoljni i sigurna sam da mogu da igram još bolje”, navela je Milinkovićeva.

Prema njenim riječima, liga je izuzetno zahtjevna jer su sljedeći protivnici sve derbiji, prvo sa “Juventusom”, zatim slijedi gradski derbi protiv “Milana”, a potom plej-of sa pet najboljih ekipa.

Milinkovićeva je istakla da su očekivanja pristalica “Intera” uvijek najveća, te da će se zato truditi da odgovori tim zahtjevima.

Milinkovića je ugovor za “Inter” potpisala krajem januara, a igrajući za FK “Sarajevo”, tri godine je proglašavana za najbolju mladu fudbalerku Premijer lige BiH.

SRNA

Povezani članci

Crkva Uspenja presvete Bogorodica Palama svjedok istorije i preteča razvoja Pala

Crkva Uspenja presvete Bogorodice u Palama podignuta je 1909. godine, a projektant crkve bio je mladi slikar Lazar Drljača, čiji je ovo jedini izvedeni arhitektonski projekat. Inicijativa i najveća zasluga za izgradnju crkve pripada prvom paljanskom svešteniku Đorđu Grabežu i tadašnjem crkvenoškolskom odboru. Sveštenik Đorđe bio je otac Trifka Grabeža, člana Mlade Bosne i jednog […]

Radić: Nezabilježeno da načelnik opštine Sokolac bojkotuje rad Skupštine (VIDEO)

Šef Kluba odbornika SNSD-a u Skupštini opštine Sokolac Đorđe Radić rekao je da je do sada nezabilježeno u ovoj lokalnoj zajednici da načelnik opštine bojkotuje rad Skupštine opštine, te ocijenio da je načelnik ovim “pokazao neozbiljno ponašanje prema građanima”. “Građani su ga birali da štiti njihove interese, da troši transparentno sredstva koja su na raspolaganju […]