Ravna planina banerRavna planina baner

Trejleri

Nastavak franšize: Objavljen tizer trejler za film “Zla smrt: Uspon”

04 Januar 2023
2 min.
Nastavak franšize: Objavljen tizer trejler za film “Zla smrt: Uspon”

Heroj franšize “Zla Smrt” Brus Kembl ne glumi u nadolazećem dijelu “Zla smrt: Uspon” za koju je objavljen prvi tizer trejler, budući da se formalno povukao iz uloge nespretnog junaka Eša, ali je producirao film zajedno sa tvorcem franšize Samom Raimijem i Robom Tapertom, pošto ta trojica drže prava na sve oko franšize.

izer trejler za “Uspon” objavljen je na internetu danas, a Kembl je to objavio na društvenim mrežama podijelio.

Raimi je odabrao Lija Kronina da napiše i režira novi film “Zla smrt” nakon što je vidio njegov dugometražni režiserski debi “Rupa u zemlji”.

Priča koju je Kronin osmislio za “Zla smrt: Uspon” ima sljedeći sinopsis: Bet umorna od puta posjećuje svoju stariju sestru Eli, koja sama odgaja troje djece u skučenom stanu u Los Anđelesu.

Ponovno okupljanje sestara prekinuto je otkrićem misteriozne knjige duboko u utrobi Eliene zgrade, koja rađa demone koji opsjedaju ljude i guraju Bet u iskonsku bitku za preživljavanje dok je suočena s najstrašnijom verzijom majčinstva koja se može zamisliti”.

Iako je radnja filma smještena u Los Anđeles, snimanje se zapravo odvijalo na Novom Zelandu, prenosi “Joblo”.

Povezani članci

Izašao novi trejler za “Nemoguća misija: Odmazda” film (VIDEO)

Tom Kruz je neumoran. To je jedino što se može pomisliti nakon što je najavljen novi nastavak “Nemoguće misije” koji je podijeljen u dva dijela. “Nemoguća misija: Odmazada – prvi dio” stiže uz novu najavu nevjerovatnih vrataolomija koje izvodi glumac. U ovom nastavku Itan Hant (Tom Kruz) i njegov IMF tim kreću u najopasniju misiju […]

Objavljen trejler za dokumentarac “Gru tu je” o slavnom pokojnom reperu

 Dugometražni dokumentarac “Gru tu je” o domaćoj legendi i pioniru repa u Srbiji, uskoro će, konačno, ugledati svjetlost dana, a danas na rođendan preminulog muzičara, objavljen je i zvaničan trejler, saopštili su autori / producenti filma. Poslije snimanja više od 10 sati razgovora sa preko 40 sagovornika iz raznih sfera društva od muzike do sporta, […]