Ravna planina banerRavna planina baner

Trejleri

Nastavak franšize: Objavljen tizer trejler za film “Zla smrt: Uspon”

04 Januar 2023
2 min.
Nastavak franšize: Objavljen tizer trejler za film “Zla smrt: Uspon”

Heroj franšize “Zla Smrt” Brus Kembl ne glumi u nadolazećem dijelu “Zla smrt: Uspon” za koju je objavljen prvi tizer trejler, budući da se formalno povukao iz uloge nespretnog junaka Eša, ali je producirao film zajedno sa tvorcem franšize Samom Raimijem i Robom Tapertom, pošto ta trojica drže prava na sve oko franšize.

izer trejler za “Uspon” objavljen je na internetu danas, a Kembl je to objavio na društvenim mrežama podijelio.

Raimi je odabrao Lija Kronina da napiše i režira novi film “Zla smrt” nakon što je vidio njegov dugometražni režiserski debi “Rupa u zemlji”.

Priča koju je Kronin osmislio za “Zla smrt: Uspon” ima sljedeći sinopsis: Bet umorna od puta posjećuje svoju stariju sestru Eli, koja sama odgaja troje djece u skučenom stanu u Los Anđelesu.

Ponovno okupljanje sestara prekinuto je otkrićem misteriozne knjige duboko u utrobi Eliene zgrade, koja rađa demone koji opsjedaju ljude i guraju Bet u iskonsku bitku za preživljavanje dok je suočena s najstrašnijom verzijom majčinstva koja se može zamisliti”.

Iako je radnja filma smještena u Los Anđeles, snimanje se zapravo odvijalo na Novom Zelandu, prenosi “Joblo”.

Povezani članci

Netfliks planira da podigne cijene

Platforma Netfliks planira da podigne cijenu svoje usluge bez reklama nakon što se okončao štrajk holivudskih glumaca, objavio je danas Volstrit džurnal. Prema pisanju lista, Netlfiks pregovara o podizanju cijena na nekoliko tržišta širom svijeta, ali će vjerovatno početi od SAD i Kanade, prenosi Rojters. Nije poznato za koliko će Netfliks podići cijene, kao ni […]

Izašao novi trejler za “Nemoguća misija: Odmazda” film (VIDEO)

Tom Kruz je neumoran. To je jedino što se može pomisliti nakon što je najavljen novi nastavak “Nemoguće misije” koji je podijeljen u dva dijela. “Nemoguća misija: Odmazada – prvi dio” stiže uz novu najavu nevjerovatnih vrataolomija koje izvodi glumac. U ovom nastavku Itan Hant (Tom Kruz) i njegov IMF tim kreću u najopasniju misiju […]