Ravna planina banerRavna planina baner

Vijesti

Netfliks planira da podigne cijene

04 Oktobar 2023
1 min.
Netfliks planira da podigne cijene

Platforma Netfliks planira da podigne cijenu svoje usluge bez reklama nakon što se okončao štrajk holivudskih glumaca, objavio je danas Volstrit džurnal.

Prema pisanju lista, Netlfiks pregovara o podizanju cijena na nekoliko tržišta širom svijeta, ali će vjerovatno početi od SAD i Kanade, prenosi Rojters.

Nije poznato za koliko će Netfliks podići cijene, kao ni kada će nove cijene stupiti na snagu.

Platforma je u februaru smanjila cijene svojih usluga u nekim zemljama, a istog mjeseca je iznijela i plan za suzbijanje dijeljenja lozinki među pretplatnicima koji je uveden u više od 100 zemalja u maju.

Tanjug

Povezani članci

Sve češće prevare na platformi Booking, kako se zaštititi

Istraživači kompanije “ESET” upozoravaju na značajan porast prevara na platformama kao što su “Booking” i “Airbnb”. Prevaranti koriste kompromitovane naloge hotela i onih koji nude smještaj na platformama, praveći veoma ubjedljive “phishing” stranice dizajnirane da ukradu lične i finansijske informacije od putnika. Oni koriste “Telekopye”, sofisticirani set alata koji im omogućava prevare velikih razmjera. “Telekopye” […]

CIK: Zahtjeve za ponovno brojanje glasova podnositi nakon objavljivanja utvrđenih rezultata

 Centralna izborna komisija /CIK/ BiH saopštila je danas da trenutno objavljuje preliminarne rezultate lokalnih izbora i da je zbog toga preuranjeno podnositi zahtjeve za ponovno brojanje glasačkih listića. CIK će objavljivati preliminarne rezultate lokalnih izbora svaki dan u 15.00 časova do subote, 12. oktobra. Utvrđeni izborni rezultati će uslijediti tek kad se objedine rezultati sa […]