Ravna planina banerRavna planina baner

Vijesti

Netfliks planira da podigne cijene

04 Oktobar 2023
1 min.
Netfliks planira da podigne cijene

Platforma Netfliks planira da podigne cijenu svoje usluge bez reklama nakon što se okončao štrajk holivudskih glumaca, objavio je danas Volstrit džurnal.

Prema pisanju lista, Netlfiks pregovara o podizanju cijena na nekoliko tržišta širom svijeta, ali će vjerovatno početi od SAD i Kanade, prenosi Rojters.

Nije poznato za koliko će Netfliks podići cijene, kao ni kada će nove cijene stupiti na snagu.

Platforma je u februaru smanjila cijene svojih usluga u nekim zemljama, a istog mjeseca je iznijela i plan za suzbijanje dijeljenja lozinki među pretplatnicima koji je uveden u više od 100 zemalja u maju.

Tanjug

Povezani članci

Toplotni talas dostiže vrhunac: Ovako će sutra izgledati region

 Toplotni talas dostiže vrhunac. Za petak je aktivno crveno upozorenje za Srbiju, Hrvatsku i veći dio Republike Srpske. Temperature će na područjima gdje je aktivan meteoalarm dostizati u pojedinim dijelovima i 40 stepeni.  Za Banjaluku se predviđa 36 stepeni, a ni u ostalim gradovima u Srpskoj neće biti ništa bolje. U Čačku je danas po […]

Stiglo upozorenje Civilne zaštite iz Foče!

Zbog najave ekstremno visokih temperatura, Civilna zaštita Foča upozorava stanovništvo da prilikom paljenja vatre na otvorenom vodi računa kako ne bi došlo do požara. „U slučaju požara odmah pozvati Teritorijalno vatrogasno – spasilačku jedinicu Foča na broj 123 i policiju na broj 122“, saopšteno je iz Civilne zaštite. Podsjećaju da se vatra na otvorenom ili […]