Ravna planina banerRavna planina baner

Vijesti

Netfliks planira da podigne cijene

04 Oktobar 2023
1 min.
Netfliks planira da podigne cijene

Platforma Netfliks planira da podigne cijenu svoje usluge bez reklama nakon što se okončao štrajk holivudskih glumaca, objavio je danas Volstrit džurnal.

Prema pisanju lista, Netlfiks pregovara o podizanju cijena na nekoliko tržišta širom svijeta, ali će vjerovatno početi od SAD i Kanade, prenosi Rojters.

Nije poznato za koliko će Netfliks podići cijene, kao ni kada će nove cijene stupiti na snagu.

Platforma je u februaru smanjila cijene svojih usluga u nekim zemljama, a istog mjeseca je iznijela i plan za suzbijanje dijeljenja lozinki među pretplatnicima koji je uveden u više od 100 zemalja u maju.

Tanjug

Povezani članci

Rusija će iskoristiti svoj uticaj da rezolucija u Srebrenici ne bude usvojena

 Sekretar Savjeta bezbjednosti Ruske Federacije Nikolajem Patruševom istakao je u razgovoru sa senatorom Republike Srpske Aleksandrom Vulinom da Rusija neće podržati rezoluciju o Srebrenici i da će iskorisiti svoj uticaj kako bi njeno donošenje bilo spriječeno. Patrušev je u razgovoru sa Vulinom rekao da Ruska Federacija neće podržati rezoluciju o Srebrenici koju Generalna skupština UN […]

Hoćemo li moći roštiljati za 1. maj? Meteorolog Savić otkrio kakvo nas vrijeme čeka za majske praznike

Relativno svježe vrijeme za ovo doba godine potrajaće do petka, biće promjenljivo oblačno, svježe i nestabilno sa povremenom kišom i lokalnim pljuskovima, govori meteorolog Anđelko Savić. Kako kaže Savić, najviše padavina očekuje se u popdnevnim časovima utorka i u srijede. – Postepeno stabilizacija vremena uslijediće od petka, a od vikenda i povratak proljeća i proljećnih […]