Ravna planina banerRavna planina baner

Istočno Sarajevo

Od Srpske akademije nauka i umjetnosti Srbije zahvalnica za doktora Snježanu Kešelj

18 Mart 2024
2 min.
Od Srpske akademije nauka i umjetnosti Srbije zahvalnica za doktora Snježanu Kešelj

Specijalista interne medicine-supspecijalista kardiologije u Bolnici “Srbija” doktor Snježana Kešelj dobila je zahvalnicu Srpske akademije nauka i umjetnosti Srbije- Odbora za kardiovaskularnu patologiju za izuzetan doprinos u radu Odbora povodom proslave 41. godine njenog rada.

“Najveći nivo nauke i umjetnosti je predstavljeno institucijom akademije nauka i umjetnosti. Kada dobijete jedno ovakvo priznanje vidite da neko prepoznaje vaš rad i trud i daje vam dodatnu motivaciju i želju”, istakla je Kešelj.

Ona je dodala da osjeća veliko poštovanje prema profesorima koji su veliki humanisti i naučnici i koji su joj omogućili da se bavi profesijom koju voli i što želi da što više zna i pruži svojim pacijentima.

„San svakog doktora je da radi u bolnicima i klinikama koje su povezane sa najvećim naučnim institucijama. Smatram da je veza između bolnice i akademije mjera svakog uspjeha i napretka u našoj profesiji u pogledu prevencije, primarne i sekundarne dijagnostike i liječenju pacijenata. Mi smo srećni ljudi ako imamo ostvarenu tu vezu i komunikaciju“, naglasila je Kešelj.

Ona je dodala da je supspecijalizaciju završila u Beogradu i da je kontinuitet saradnje nastavljen. Naglasila je da je saradnja ostvarena kroz simpozijume, kongrese, seminare, putem kojim se razmjenjuju mišljenja.

“Mi smo uvijek otvoreni u pogledu dijagnostike, tretmana, najnovijih metoda liječenja da se obratimo jedni drugima i dajemo savjete”, rekla je Kešelj i dodala:

„Imala sam svoje želje u profesiji koje sam mogla da ostvarim i zahvaljući Bolnici „Srbija“. Zahvalnicu koja je meni uručena smatram i zahvalnicom i priznanjem za Bolnicu. Zdravlje je najveće bogastvo svakog čovjeka i društva“.

Povezani članci

Bjegunac iz predmeta ”Kode” uhapšen po potjernici Interpola

Policijski službenici PU Istočno Sarajevo uhapsili su rano jutros Branislava Janjića, za kojim je raspisana crvena Interpol potjernica u predmetu ”Kode”. Janjić je uhapšeno u Istočnoj Ilidži i osumnjičen je kao član kriminalne grupe za koju se sumnja da bavila trgovinom droge, te da je blisko sarađivala i sa kriminalnom grupom Darka Еleza. Akcijom ”Kode” […]

Ćosić: Proces protiv Dodik i Lukića besmislen – Srpska će iskristalisati svoju poziciju (VIDEO)

Za danas je u Sudu BiH zakazan nastavak ročišta u predmetu protiv predsjednika Republike Srpske i vršioca dužnosti direktora Službenog glasnika Srpske, zbog navodnog nepoštovanja odluka Kristijana Šmita. Najavljeno je okupljanje velikog broja građana iz Srpske i Srba iz Federacije, kako bi pružili masovnu podršku predsjedniku Republike pred Sudom BiH. Gradonačelnik Istočnog Sarajeva Ljubiša Ćosić […]