Ravna planina banerRavna planina baner

Istočno Sarajevo

Odbornici sutra o radu gradonačelnika i Gradske uprave

25 April 2024
1 min.
Odbornici sutra o radu gradonačelnika i Gradske uprave

Odbornici Skupštine grada Istočno Sarajevo razmatraće sutra na sjednici izvještaj o radu gradonačelnika i Gradske uprave za prošlu godinu.

Na dnevnom redu sjednice naći će se izvještaji o radu i finansijskom poslovanju u 2023. godini preduzeća i ustanova čiji je osnivač grad Istočno Sarajevo – gradske Turističke organizacije, Matične biblioteke Istočno Sarajevo, Gradske radio-televizije, Direktnih investicija grada Istočno Sarajevo, Gradske razvojne agencija, Agrarnog fonda i Parka prirode Trebević.

Odbornici će razmatrati informacije o stanju sekundarne i tercijarne zdravstvene zaštite na području grada Istočno Sarajevo, saopšteno je iz Skupštine grada.

Na dnevnom redu je i informacija o radu Poreske uprave Republike Srpske – Područni centar Istočno Sarajevo, te o stanju boračko-invalidske zaštite na području grada Istočno Sarajevo za 2023. godinu.

Početak sjednice Skupštine grada zakazana je za 9.00 časova.

SRNA

Povezani članci

Preminuo pop Žućo

Vojislav Čarkić, u narodu poznat i kao pop Žućo, preminuo je danas u 87 godini. Pop Žućo, kako su ga parohijani najčešće zvali, bio je penzionisani sveštenik Srpske pravoslavne crkve koji je Odbrambeno-otadžbinski rat proveo na prvoj liniji kao jedini vojni sveštenik Sarajevsko-romanijskog korpusa Vojske Republike Srpske. U ratu je nosio čin majora, a poslije njega ozvaničen je kao potpukovnik. U kolektivnom sjećanju sarajevskih […]

Paljanka Tijana Draško svojoj kreativnošću do zarade za studije (FOTO)

Studentkinja Fakulteta za fizičko vaspitanje i sport u Palama Tijana Draško svoju kreativnost pokazala je u pravljenju različitih dodataka za kosu kako bi mogla zaraditi i time finansirati svoje školovanje. Ova talentovana studentkinja kaže za Srnu da je samouka i da je preko noći počela da šije, te da želi stvoriti prepoznatljiv brend. “Krenula sam […]