Ravna planina banerRavna planina baner

Region

Sahranjen Igor Starović: Ispraćen uz melodiju pjesme koju je otpjevao i postala vanvremenska

21 Maj 2022
1 min.
Sahranjen Igor Starović: Ispraćen uz melodiju pjesme koju je otpjevao i postala vanvremenska

Pjevač grupe “Divlji kesten”, Igor Starović, je sahranjen danas.

Igor Starović, pjevač grupe “Divlji kesten” sahranjen je danas na groblju “Lešće” u Beogradu.

Porodica, veliki broj kolega i prijatelja pristustvovali su sahrani, a Igor je ispraćen uz zvuke pesme “Kristina” koju je pjevao.

Igor Starović preminuo je u utorak na Drugoj hirurškoj klinici u 56. godini zbog pucanja aorte. Borba za život pjevača trajala je pet dana, ali nažalost ništa nije moglo da se učini.

Grupa “DIvlji kesten” nastala je u ratno vrijeme 1992. godine, Igor je tu proveo 10 godina, a bio je pjevač, kompozitor i aranžerb Snimili su pet albuma koje slušaju generacije: “Suze krijem, same teku”, “Ti si moja muzika”, “Kristina”, “Zorane, Zorane”, “Nataša”, “Gori, gori, srce moje”.

Sahrani su prisustvovali pjevačica Zorana Pavić, Filip Žmaher, Milan Đurđević…

Povezani članci

Vučić: Organizovali su čitave fabrike laži protiv Srbije

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić je istakao da su organizovane čitave fabrike laži protiv Srbije, ali da će istina pobijediti. Vučić je podsjetio da je na jučerašnjoj konferenciji za novinare nedvosmisleno govorio o potrebi očuvanja mira i da će Srbija sve da učini da mir bude sačuvan, kao i da bi usvajanje rezolucije o Srebrenici u […]

Treslo se tlo u Srbiji

Zemljotres magnitude 4,1 stepen Rihterove skale registrovan je jutros u 07.42 u regionu Kladova, objavio je Republički seizmološki zavod. Teorijski intenzitet u epicentru procenjen je na VI stepena Merkalijeve skale.Zemljotresi ovakvog intenziteta mogu izazvati mala oštećenja na objektima u epicentralnoj oblasti, navedeno je na sajtu Republičkog seizmološkjkog zavoda.