Ravna planina banerRavna planina baner

Sport

Skupština Sarajevsko-romanijskog područja: Lale ostaje predsjednik

10 April 2024
1 min.
Skupština Sarajevsko-romanijskog područja: Lale ostaje predsjednik

Milorad Lale ostaje predsjednik Fudbalskog saveza Sarajevsko-romanijskog područja, odlučila je Skupština ovog regiona. On je četvrti put dobio podršku delegata.

Prijedlog za predsjednika Fudbalskog saveza BiH (FS BiH) je Vico Zeljković, a kandidati za Izvršni odbor su Milorad Lale i Milan Renovica. Prijedlog za Skupštinu FS BiH su Radomir Berjan i Marko Blagojević, dok je Nebojša Šešlija zamjenski član. Goran Kosorić je prijedlog za Disciplinsku komisiju, Dejan Krsmanović za pravni komitet, Aleksadar Ristić za Apelacionu komisiju, a Dragan Kulina i Risto Trivun za prvostepenu i drugostepenu komisiju za licenciranje.

– Sarajevsko-romanijska regija prepuna je kvalitetnih ljudi iz svijeta fudbala i treba ih više u organima Saveza, jer i te kako mogu pomoći fudbalu. Fudbalski savez Republike Srpske ima odličnu konekciju i saradnju sa ovim područjem i nadam se da će se ona nastaviti i u buduće. Pomoći ćemo regiji kroz infrastrukturne projekte i pomoć klubovima koji se muče sa finansiranjem. Hvala svima i na podršci koju sam dobio za kandidaturu za predsjednika Fudbalskog saveza Republike Srpske i FS Bosne i Hercegovine – rekao je Vico Zeljković.

Povezani članci

Košarkaši “Jahorine” prvaci Srpske

 Košarkaški klub /KK/ “Jahorina” novi je šampion Republike Srpske nakon što je večeras na Palama pobijedio ekipu “Budućnosti” iz Bijeljine. KK “Jahorina” je u trećem meču finala Prve lige Republike Srpske pobijedio rezultatom 82:62 i time izborio plasman u Ligu BiH. Predsjednik KK “Jahorina” Nedeljko Elek izrazio je zadovoljstvo zbog ovog uspjeha. “Rekli smo na […]

KK “Jahorina” danas igra za titulu

Košarkaši “Jahorine” dočekaće danas ekipu “Budućnosti” iz Bijeljine u trećem meču finala Prve lige Republike Srpske. Utakmica će biti odigrana u sportskoj dvorani “Peki” sa početkom u 19.00 časova, a paljanski prvoligaš imaće priliku da osvoji šampionsku titulu na domaćem terenu, jer trenutni rezultat u pobjedama iznosi 2:0 u korist “Jahorine”. Iz Košarkaškog kluba “Jahorina” […]