Ravna planina banerRavna planina baner

Istočno Sarajevo

SNSD formirao novu skupštinsku većinu u Palama, DEMOS više nije dio vlasti

20 Jun 2024
1 min.
SNSD formirao novu skupštinsku većinu u Palama, DEMOS više nije dio vlasti

Skupština opštine Pale danas se održava sa novom skupštinskom većinom koju čini 15 od 25 odbornika, jer je SNSD na Palama formirao novu skupštinsku većinu, a DEMOS nije u njoj.

Skupštinsku većinu na Palama čine SNSD, Ujedinjena Srpska, DNS i pet samostalnih odbornika, dok DEMOS više nije dio skupštinske većine.

Na prijedlog načelnika opštine Pale Boška Jugovića, odbornici su razriješili dužnosti zamjenika načelnika Srđana Butuliju i načelnika Odjeljenja za opštu upravu Goricu Rajić, oboje kadar DEMOS-a.

SRNA

Povezani članci

Sportskom ribolovačkom društvu “Bioštica” donirano oko 300kg riblje mlađi

Sportskom ribolovačkom društvu “Bioštica”, na inicijativu poslanika SNSD-a u Narodnoj skupštini Republike Srpske Strahinje Baševića, donirano je oko 300 kilograma riblje mlađi. Bašević je rekao da je projekat realizovan zahvaljujući ranijem dogovoru sa direktorom Hidroelektrane na Trebišnjici i njihovim mrestilištem za pastrmku. Riba je puštena u vodotokove Bioštice i Kaljine, čime se poboljšava riblji fond […]

Jugović: Opština čini dosta za pronatalitetnu politiku

Načelnik Pala Boško Jugović rekao je danas da ova lokalna zajednica čini dosta na sprovođenju pronatalitetne politike, a kao dobar primjer toga naveo je što opština sa po 50 KM sufinansira boravak djece predškolskog uzrasta u vrtićima “Cvrčak” i “Bambi”. “Mnogo ulažemo u finansiranje javnog vrtića `Bubamara`, kako cijena boravka djece ne bi rasla. Zato […]