Ravna planina banerRavna planina baner

Istočno Sarajevo

SNSD i DNS u Istočnoj Ilidži dogovorili zajedničke aktivnosti na lokalnim izborima

10 Juli 2024
1 min.
SNSD i DNS u Istočnoj Ilidži dogovorili zajedničke aktivnosti na lokalnim izborima

Predstavnici Opšinskih odbora SNSD-a i DNS-a u Istočnoj Ilidži održali su radni sastanak na kojem su dogovorili zajedničke aktivnosti na predstojećim lokalnim izborima.

Član Predsjedništva SNSD-a Staša Košarac rekao je da su dogovoreni koalicioni kapacitet i podrška DNS-a SNSD-ovom kandidatu za načelnika opštine Istočna Ilidža, te da će naredne sedmice biti potpisan i koalicioni sporazum.

“DNS je jedna od organizovanijih političkih struktura koja u kontinuitetu prati politike SNSD-a u institucijama Srpske”, napisao je Košarac na svom Instagram profilu i dodao da dobre koalicione odnose na republičkom nivou žele preslikati i na Istočnu Ilidžu kako bi zajednički doprinijeli razvoju opštine i boljim uslovima za život svakog čovjeka.

Povezani članci

Ćosić: Razvojni potencijal Trnova u turizmu

Gradonačelnik Istočnog Sarajeva Ljubiša Ćosić dobitnik je Povelje opštine Trnovo, dodijeljene povodom Dana i krsne slave opštine – Petrovdana. Ćosić je zahvalio predstavnicima opštine Trnovo na dodijeljenom priznanju, te izrazio žaljenje što zbog službenog puta nije bio u mogućnosti da prisustvuje slavskim svečanostima. „Povelja je za mene velika čast, ali i obaveza da kao gradonačelnik […]

Istočno Sarajevo: Na više lokacija postavljeni plakati “Ne u NATO” (FOTO)

Na više lokacija u Istočnom Novom Sarajevu jutros su postavljeni leci sa natpisom “Ne u NATO”. Leci se nalaze na klupama i u podnožju spomenika u Parku Gavrilo Princip, te Parku velikana u ovoj opštini. Ovo nije prvi put da leci sa takvim porukama budu u Istočnom Sarajevu, isto se događalo i ranijih godina.