Ravna planina banerRavna planina baner

Istočno Sarajevo

Sokolac: Humanitarni turnir u futsalu “Za ekskurziju”

03 April 2024
1 min.
Sokolac: Humanitarni turnir u futsalu “Za ekskurziju”

U Sokocu će u subotu, 6. aprila, biti održan humanitarni turnir u futsalu pod sloganom “Za ekskurziju” za koji se do sada prijavilo 13 ekipa, a sav novac od ulaznica, kotizacije i sponzora biće preusmjeren za plaćanje odlaska na ekskurziju učenicima kojima je ovaj vid pomoći potreban, rekla je koordinator turnira Anja Krsmanović.

Ona je naglasila da će sredstva biti prikupljena od prodaje ulaznica po cijeni od dvije KM, učešća sponzora i uplate kotizacija za učešće na turniru u iznosu od 100 KM po ekipi.

Ekipe se mogu prijaviti na broj telefona 065/250-056.

Organizatori humanitarnog turnira su učenici Savjeta učenika Srednjoškolskog centra “Vasilije Ostroški” iz Sokoca sa prodesoricom Anjom Krsmanović, koja je koordinator ove aktivnosti.

SRNA

Povezani članci

Ljevnaić: Od 1. do 6. maja na planini nezaboravna avantura

Direktor Olimpijskog centra “Jahorina” Dejan Ljevnaić izjavio je danas da sve posjetioce tokom prvomajskih i vaskršnjih praznika očekuje nezaboravna avantura na olimpijskoj planini u svim čarima koje nudi, a da za ljetnu sezonu, koja će biti otvorena 27. juna, uveliko teku pripreme. “Od 1. do 6. maja, posjetiocima će biti na raspolaganju gondola `Poljice`, avantura […]

Počela realizacija projekta “Kulinarska staza” vrijednog 2,2 miliona evra

Gradska razvojna agencija Istočno Sarajevo, u partnerstvu sa Sarajevskom regionalnom razvojnom agencijom /SERDA/, počela je realizaciju aktivnosti u okviru projekta “Kulinarska staza” /Culinary Trailu/ vrijednosti 2.274.566 evra. Projekat ima za cilj unapređenje saradnje između turističkih destinacija, usluga, proizvoda i zainteresovanih strana u Dunavskom regionu, objavljeno je na sajtu Gradske uprave Istočno Sarajevo. Ovaj projekat će […]