Ravna planina banerRavna planina baner

Istočno Sarajevo

Završeno igralište u Njegoševoj ulici u Istočnom Novom Sarajevu

30 April 2024
1 min.
Završeno igralište u Njegoševoj ulici u Istočnom Novom Sarajevu

Završeni su radovi na izgradnja igrališta u Njegoševoj ulici u Istočnom Novom Sarajevu, sa urađenom pratećom rasvjetom i okolnim uređenjem.

Igralište je multifunkcionalno, namijenjeno za košarku i mali fudbal.

“Vrijednost radova iznosila je 81.699,93KM, a izvođač je “GP PUT” a.d. Istočno Sarajevo. Radovi su u potpunosti finansirani iz budžeta Opštine Istočno Novo Sarajevo”, saopšteno je iz opštine Istočno Novo Sarajevo.

Iz opštine najavljuju da će uskoro biti završena i izgradnja dječijeg igrališta u Miljevićima, kao i rekonstrukcije igrališta u Topliku, Tilavi, Karađorđevoj ulici i Petrovićima.

“Nastavljaju se i radovi na izgradnji rekreacione zone u Čiči, kao i igrališta na Tešanovom brdu”, dodaje se u saopštenju.

Povezani članci

Nagrađeni najbolji literarni i likovni radovi učenika

Sokolačkim učenicama Milici Borovčanin, Marijani Vukotić i Teji Savčić uručene su nagrade za najuspješnije literarne radove o temi “Romanija, herojski zavičaj romanijskih brigada”, u okviru programa obilježavanja 32 godine od osnivanja Prve romanijske pješadijske i Druge romanijske motorizovane brigade. Za najbolje likovne radove na ovu temu nagrade su uručene učenicama Maji Grujić, Vanji Simić i […]

Završena rekonstrukcija parka „Gavrilo Princip“ (FOTO)

U Istočnom Novom Sarajevu Zzvršena je rekonstrukcija parka „Gavrilo Princip“ , a vrijednost radova iznosila je 199.577,43 KM. Rekonstrukcija je obuhvatila nabavku novog mobilijara za dječije igralište i zamjenu podloge, a vršena je i zamjena podloge na terenima za fudbal i odbojku. Završena je sanacija i farbanje zaštitne-panelne ograde oko sportskih terena, te realizovana ugradnja […]