Ravna planina banerRavna planina baner

Trejleri

Stigao trejler za “Spider-Man: Across The Spider-Verse” (VIDEO)

14 Decembar 2022
1 min.
Stigao trejler za “Spider-Man: Across The Spider-Verse” (VIDEO)

Sony je objavio službeni trejler za očekivani nastavak “Spider-Man: Across the Spider-Verse” u kojem se Majls Morales ponovo udružuje s Gven Stejsi u novoj multiverzalnoj avanturi protiv drugih Spajder-Mena.

Morales vraća se u sljedećem poglavlju Oskarom nagrađene sage “Spajder-Versa”, epske avanture koja će prenijeti stalnog, prijateljskog komšiju Spajder-Mena iz Bruklina preko Multiverzuma kako bi udružio snage s Gven Stejsi i novim timom Spajder-ljudi koji će se suočiti s negativcem moćnijim od bilo čega s kim su se ikada susreli.

U režiji Hoakima Dos Santosa, Kempa Poversa i Džastina K. Tompsona, film “Spider-Man: Across the Spider-Verse” prikazuje talente likova i njihovu borbu za spas planete, prenosi “FlickeringMyth“.

Nezavisne

Povezani članci

Izašao novi trejler za “Nemoguća misija: Odmazda” film (VIDEO)

Tom Kruz je neumoran. To je jedino što se može pomisliti nakon što je najavljen novi nastavak “Nemoguće misije” koji je podijeljen u dva dijela. “Nemoguća misija: Odmazada – prvi dio” stiže uz novu najavu nevjerovatnih vrataolomija koje izvodi glumac. U ovom nastavku Itan Hant (Tom Kruz) i njegov IMF tim kreću u najopasniju misiju […]

Objavljen trejler za dokumentarac “Gru tu je” o slavnom pokojnom reperu

 Dugometražni dokumentarac “Gru tu je” o domaćoj legendi i pioniru repa u Srbiji, uskoro će, konačno, ugledati svjetlost dana, a danas na rođendan preminulog muzičara, objavljen je i zvaničan trejler, saopštili su autori / producenti filma. Poslije snimanja više od 10 sati razgovora sa preko 40 sagovornika iz raznih sfera društva od muzike do sporta, […]