Ravna planina banerRavna planina baner

Trejleri

Stigao trejler za “Spider-Man: Across The Spider-Verse” (VIDEO)

14 Decembar 2022
1 min.
Stigao trejler za “Spider-Man: Across The Spider-Verse” (VIDEO)

Sony je objavio službeni trejler za očekivani nastavak “Spider-Man: Across the Spider-Verse” u kojem se Majls Morales ponovo udružuje s Gven Stejsi u novoj multiverzalnoj avanturi protiv drugih Spajder-Mena.

Morales vraća se u sljedećem poglavlju Oskarom nagrađene sage “Spajder-Versa”, epske avanture koja će prenijeti stalnog, prijateljskog komšiju Spajder-Mena iz Bruklina preko Multiverzuma kako bi udružio snage s Gven Stejsi i novim timom Spajder-ljudi koji će se suočiti s negativcem moćnijim od bilo čega s kim su se ikada susreli.

U režiji Hoakima Dos Santosa, Kempa Poversa i Džastina K. Tompsona, film “Spider-Man: Across the Spider-Verse” prikazuje talente likova i njihovu borbu za spas planete, prenosi “FlickeringMyth“.

Nezavisne

Povezani članci

Netfliks planira da podigne cijene

Platforma Netfliks planira da podigne cijenu svoje usluge bez reklama nakon što se okončao štrajk holivudskih glumaca, objavio je danas Volstrit džurnal. Prema pisanju lista, Netlfiks pregovara o podizanju cijena na nekoliko tržišta širom svijeta, ali će vjerovatno početi od SAD i Kanade, prenosi Rojters. Nije poznato za koliko će Netfliks podići cijene, kao ni […]

Izašao novi trejler za “Nemoguća misija: Odmazda” film (VIDEO)

Tom Kruz je neumoran. To je jedino što se može pomisliti nakon što je najavljen novi nastavak “Nemoguće misije” koji je podijeljen u dva dijela. “Nemoguća misija: Odmazada – prvi dio” stiže uz novu najavu nevjerovatnih vrataolomija koje izvodi glumac. U ovom nastavku Itan Hant (Tom Kruz) i njegov IMF tim kreću u najopasniju misiju […]