Ravna planina banerRavna planina baner

BiH

Sutra do 29 stepeni

05 April 2024
1 min.
Sutra do 29 stepeni

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH /FBiH/ sutra se očekuje pretežno sunčano vrijeme uz malu oblačnost i još toplije sa temperaturom vazduha do 29 stepeni Celzijusovih.

Jutarnja temperatura vazduha biće od šest do 11, u višim predjelima od tri, a dnevna od 22 do 29, u višim predjelima od 16 stepeni Celzijusovih.

Duvaće slab do umjeren vjetar, promjenljivih smjerova, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

U Srpskoj i FBiH preovladava pretežno sunčano vrijeme, podaci su Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Temperatura vazduha izmjerena u 14.00 časova: Čemerno 14, Gacko, Kalinovik i Mrakovica 16, Sokolac 17, Kneževo i Han Pijesak 19, Neum 20, Trebinje i Bileća 21, Bijeljina, Mrkonjić Grad, Srbac, Srebrenica i Sarajevo 22, Banjaluka, Doboj i Ribnik 23, Prijedor,Višegrad, Novi Grad, Rudo, Foča i Mostar 24 stepena Celzijusova. 

SRNA

Povezani članci

Mitropolit Hrizostom: Svijet je suštinski potrebno promijeniti

NJegovo visokopreosveštenstvo mitropolit dabrobosanski Hrizostom izjavio je danas da je današnji svijet suštinski potrebno promijeniti, jer se ovaj zasnovan na bezbožništvu, egoizmu i nehumanosti, pretvorio u svijet zla, poročnosti i neprirodnosti. “Cijeli se svijet uznemirio ratovima i sukobima, poplavama, s jedne, i sušama, s druge strane, svakodnevnim zemljotresima i vulkanima. Priroda je ustala protiv čovjeka, […]

Cvijanović: Grubo kršenje dejtonskog ustavnog aranžmana vodi daljim podjelama i ugrožava dalje postojanje zemlje

Srpski član Predsjedništva BiH Željka Cvijanović istakla je da grubo kršenje dejtonskog ustavnog aranžmana koje počiva isključivo na autoritetu sile, te povlađivanje samo jednom od tri naroda u BiH vodi ka daljim podjelama i neposredno ugrožava dalje postojanje zemlje. U pismu ambasadoru Stalne misije Malte pri UN Vanesi Frejzer, čija zemlja predsjedava Savjetom bezbjednosti UN […]