Ravna planina banerRavna planina baner

Istočno Sarajevo

U Istočnoj Ilidži hapšenja zbog droge

29 Mart 2024
1 min.
U Istočnoj Ilidži hapšenja zbog droge

Dva lica čiji su inicijali E.S. i B.I. uhapšena su u Istočnoj Ilidži nakon što su kod njih pronađeni spid, ekstazi i municija, saopšteno je iz Policijske uprave Istočno Sarajevo.

Policija je juče u naselju Dobrinja prilikom kontrole lica E.S. iz Kantona Sarajevo pronašla spid, a kod muškarca B.I. je u njegovom stanu u Istočnoj Ilidži pronašla spid, 32 komada ekstazija i 16 komada metaka različitog kalibra.

Pretres stana izvršen je na osnovu naredbe Osnovnog suda Sokolac.

Lice E.S. sumnjiči se za neovlaštenu proizvodnju i promet droge, a B.I. za neovlaštenu proizvodnju i promet droge i nedozvoljenu proizvodnju i promet oružja ili eksplozivnih materija.

Okružnom javnom tužilaštvu Istočno Sarajevo protiv osumnjičenih biće dostavljen izvještaj o počinjenim krivičnim djelima.

SRNA

Povezani članci

U utorak o atrakcijama tokom prvomajskih i vaskršnjih praznika

 Na Jahorini će u utorak, 30. aprila, biti održana konferencija za novinare povodom otvaranja atrakcija koje će biti dostupne posjetiocima tokom prvomajskih i vaskršnjih praznika, kao i najava za ljetnu sezonu. Pres-konferencija biće održana u prostorijama Ruskog doma od 13.00 časova, najavljeno je iz Olimpijskog centra /OC/ “Jahorina”. Medijima će se obratiti direktor OC “Jahorina” […]

Sjećanje na majora Vuka Čvoru: Osam godina od smrti

Major Vuko Čvoro prerano nas je napustio na današnji dan, 27. aprila 2016. godine u svojoj 58. godini života, ostavivši iza sebe neutješnu majku, suprugu, sinove, snahe i unučad. Disciplinovanost, iskrenost, pravednost i odgovornost bile su vrline koje su krasile ovog čovjeka, prvenstveno sina, supruga, oca i djeda, a zatim borca Vojske Republike Srpske, koji […]