Ravna planina banerRavna planina baner

Region

U Loznici danas vakcinisano 400 članova udruženja

11 Jun 2021
1 min.
U Loznici danas vakcinisano 400 članova udruženja

U Loznici je danas vakcinisano 400 demobilisanih boraca iz Ilidže i Bijeljine, a predsjednik Opštinske boračke organizacije “Ilidžanski borac” Goran Šehovac rekao Srni da je imunizacija obavljena vakcinama “fajzer”.


“U saradnji sa bratskim Udruženjem penzionisanih pripadnika vojske i vojnih veterana Srbije, u Loznici je smo danas organizovali vakcinisanje protiv virusa korona 200 svojih članova sa Ilidže i 200 pripadnika Osmog odreda Specijalne policije Ilidža iz Bijeljine”, rekao je Šehovac.

On je dodao da su ukupno do sada organizovali vakcinaciju 600 ljudi.

“Boračka organizacija `Ilidžanski borac` je snosila troškove organizacije prevoza tih ljudi. Naši članovi su vakcinisani na posebnom punktu samo za nas i svi su dobili sertifikate”, rekao je Šehovac.

On je podsjetio da je današnja vakcinacija u Loznici druga koju je organizovao “Ilidžanski borac” i zahvalio na tome sekretaru za boračka pitanja Srbije Miloradu Kaporu, Udruženju veterana iz Niša, gradonačelnicima Niša i Loznice, predsjedniku Srbije Aleksandru Vučiću, te medicinskim radnicima Srbije koji su to omogućili.

Šehovac je dodao da će Opštinska boračka organizacija “Ilidžanski borac”, ukoliko bude interesovanja, u saradnji sa bratskim Udruženjem penzionisanih pripadnika vojske i vojnih veterana Srbije nastaviti sa ovim aktivnostima.

SRNA

Povezani članci

Prijedlog da dan rođenja Njegoša bude državni praznik u Crnoj Gori

Klub poslanika Demokrata u Skupštini Crne Gore predložio je da se 13. novembar – dan rođenja Petra Drugog Petrovića NJegoša proglasi za državni praznik. Ovaj klub dostavio je parlamentu Prijedlog izmjena i dopuna Zakona o državnim praznicima, kojim je predviđeno da se 13. novembar proglasi za NJegošev dan, crnogorski praznik kulture. Poslanik Demokrata Vladimir Martinović […]

Izvedena najveća vježba Vojske Srbije u noćnim uslovima (FOTO)

 Više od 750 pripadnika Treće brigade Kopnene vojske uz podršku jedinica Ratnog vazduhoplovstva i Protivvazduhoplovne odbrane /RViPVO/ je na poligonu “Pasuljanske livade” uspješno izvelo do sada najveću vježbu Vojske Srbije u noćnim uslovima. U vježbi su sinoć izvedene složene borbene radnje taktičke grupe tokom odbrambene operacije noću, uz korišćenje najsavremenijih optoelektronskih sredstava koja su od […]