Ravna planina banerRavna planina baner

Istočno Sarajevo

Udruženje veterana službi bezbjednosti Republike Srpske čestitalo Dan policije

03 April 2024
1 min.
Udruženje veterana službi bezbjednosti Republike Srpske čestitalo Dan policije

Udruženje veterana službi bezbjednosti Republike Srpske čestitalo je 4. april – Dan policije ministru unutrašnjih poslova Srpske Siniši Karanu, direktoru Policije Siniši Kostreševiću i svim pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova /MUP/ Srpske.

“Želimo svim pripadnicima službi bezbjednosti Republike Srpske puno uspjeha i sreće u razvoju MUP-a i u profesionalnom izvršavanju veoma složenih i teških zadataka, često opasnih i po život, u zaštiti lične i bezbjednosti svih građana, na dobrobit Republike Srpske”, navedeno je u čestitki.

Iz Udruženja ističu da je njihov programski cilj i opredjeljenje zajedničko očuvanje sjećanja na 782 pripadnika službi bezbjednosti koji su u stvaranje MUP i Republike Srpske u temelje otadžbine ugradili svoje živote.

Policija Republike Srpske formirana je 4. aprila 1992. godine i izvršna je institucija, operativni i istražni organ Ministarstva unutrašnjih poslova.

SRNA

Povezani članci

Paljanka Tijana Draško svojoj kreativnošću do zarade za studije (FOTO)

Studentkinja Fakulteta za fizičko vaspitanje i sport u Palama Tijana Draško svoju kreativnost pokazala je u pravljenju različitih dodataka za kosu kako bi mogla zaraditi i time finansirati svoje školovanje. Ova talentovana studentkinja kaže za Srnu da je samouka i da je preko noći počela da šije, te da želi stvoriti prepoznatljiv brend. “Krenula sam […]

Na Đurđevdan ka manastiru Ostrog kreću 33 hodočasnika iz Sokoca

Iz Sokoca će u ponedjeljak, 6. maja, na pokloničko putovanje dugo 230 kilometara do Manastira Ostrog krenuti 33 hodočasnika, u organizaciji Udruženja građana “Sveti Vasilije Ostroški”, rekao je Srni član ovog udruženja Mladen Cvijetić. Cvijetić je naglasio da se za 15. tradicionalno hodočašće prijavilo 45 lica, ali uslovi u kojima oni pješače, odmaraju i konače, […]