Ravna planina banerRavna planina baner

Region

Za malom Dankom se i dalje traga, pretražuje se atar sela Zlot

11 April 2024
1 min.
Za malom Dankom se i dalje traga, pretražuje se atar sela Zlot

 Nastavlja se potraga za tijelom dvogodišnje Danke Ilić iz Bora, policija pretražuje širi atar sela Zlot, okolinu kuća osumnjičenih, groblje, pojate, šupe, te nepristupačan teren u Lazarevom kanjonu.


Pripadnici Sektora za vanredne situacije juče su pretraživali potok u blizini kuće jednog od osumnjičenih za ubistvo. Prethodno je pretraživana okolina kuće jednog osumnjičenog, Lazarev kanjon i jama iznad kanjona, doboka 70 metara.

Dvogodišnja Danka Ilić nestala je 26. marta na porodičnom imanju.

Nakon 10 dana potrage i detaljnih provjera svih tragova i informacija, policija je uhapsila dva pedesetogodišnja muškarca iz Bora, radnike “Vodovoda”, osumnjičene za ubistvo. NJima je nakon saslušanja određen pritvor do 30 dana, a na teret im se stavlja krivično djelo teško ubistvo u saizvršilaštvu.

Tužilaštvo je saopštilo da je D.D. priznao zločin, dok se J.S. branio ćutanjem. Uhapšeni su otac i brat jednog od osumnjičenih zbog sumnje da su pomogli da se tijelo premjesti na za sada nepoznatu lokaciju. Brat osumnjičenog za ubistvo D.D. preminuo je u Policijskoj upravi u Boru.

SRNA

Povezani članci

Haos u vrtiću: Vršnjak izujedao djevojčicu po licu  i rukama

Djevojčica je teško povrijeđena u vrtiću u Sremskoj Mitrovici kada je na nju nasrnuo vršnjak i izujedao je. Sada su poznate i povrede koje je zadobila. Dijete je jako izujedano svuda po licu i rukama, a ugrizi su toliko snažni da se usijecaju duboko u kožu. Iz Opšte bolnice u Sremskoj Mitrovici za “Blic” navode […]

Patrijarh Porfirije: Ne smijemo dozvoliti da se pomirimo sa smrću kao posljednjom činjenicom našeg života (VIDEO)

Njegova svetost Patrijarh srpski Porfirije služio je danas, na Lazarevu subotu, svetu arhijerejsku liturgiju u hramu Svetog Save na Vračaru. Patrijarh srpskije u besjedi rekao da smo mi pred smrću i u smrti sami po sebi nemoćni, ali da imamo moć nad onim što prethodi smrti, imamo u svojim rukama svoj život koji vodi i […]