Ravna planina banerRavna planina baner

Ostale vijesti

Zvanični rezultati izbora trebali bi biti objavljeni sutra

01 Novembar 2022
1 min.
Zvanični rezultati izbora trebali bi biti objavljeni sutra

Centralna izborna komisija BiH sutra će saopštiti potvrđene zvanične rezultate opštih izbora jer još nije stigla odluka Apelacionog vijeća Suda BiH na žalbu koja se odnosi na ponavljanje izbora za predsjednika i potpredsjednike Republike Srpske, potvrđeno je u CIK-u.

Članovi CIK-a imali su namjeru da danas objave zvanične rezultate izbora i nadali su se da će Sud BiH donijeti odluku danas, ali kako se to nije dogodlo sjednica je odgođena za sutra.

– Centralna izborna komisija Bosne i Hercegovine će rezultate Opštih izbora u Bosni i Hercegovini održanih u nedjelju, 02.10.2022. godine potvrditi kada se steknu uslovi, odnosno nakon pravosnažnosti odluka Centralne izborne komisije BiH koje su trenutno predmet žalbi na Apelacionom vijeću Suda BiH- saopšteno je iz CIK.

Povezani članci

Putin se sastao sa Kusturicom

Predsjednik Rusije Vladimir Putin primio je danas u Moskvi srpskog režisera Emira Kusturicu, koji mu je zahvalio za ličnu istorijsku pravednost. Putin je istakao da se ocjene Kusturice o dešavanjima u Ukrajini poklapaju sa njegovim procjenama, a da su dešavanja u Srbiji i Ukrajini veoma slična. On je na sastanku sa Kusturicom u Kremlju rekao […]

Katić: Fokus na razvoju infrastrukture i privrede

Odbornici Skupštine opštine Istočno Novo Sarajevo usvojili su danas izvještaj o radu načelnika opštine u kojem je navedeno da je fokus bio na razvoju infrastrukture, privrede i poljoprivrede, što ostaje u narednom periodu. Načelnik opštine Istočno Novo Sarajevo Jovan Katić rekao je novinarima da je u prošloj, kao i u ovoj godini, fokus na razvoju […]