Ravna planina banerRavna planina baner

Intervju

Branka Raljić o drugoj sezoni podcasta “Druga strana mene”; Nikola Drobnjak o defektologiji, roditeljstvu i okončanju zlatne karijere (VIDEO)

01 April 2024
2 min.
Branka Raljić o drugoj sezoni podcasta “Druga strana mene”; Nikola Drobnjak o defektologiji, roditeljstvu i okončanju zlatne karijere (VIDEO)

Nakon uspješne prve sezone Branka Raljić počela je emitovanje druge sezone svog podcasta pod nazivom “Druga strana mene”.

U drugoj sezoni podcasta svoju drugu stranu pokazao je poznati šampion kik bokser iz Zvornika Nikola Drobnjak koji je govorio o defektologiji, maloljetničkoj delikvenciji, borbi protiv nasilja, svojim pobjedama, porazima, podršci, roditeljstvu i okončanju svoje zlatne karijere.

Podcast “Druga strana mene” pokrenut je u saradnji sa RSD hub podcast studiom koji se nalazi u Banjaluci.

Autor i voditelj podcasta “Druga strana mene” , Branka Raljić, kaže za Princip da je ispunila svoju želju da putem medijskog prostora koji je dobila promoviše ljude iz regiona koji su uspjeli u svojoj industriji i na putu su da postanu velika imena i brendovi, a imala je čast da razgovara i sa onima koji to već jesu.

Raljićeva kaže da će gosti u drugoj sezoni biti preduzetnici, jedan od njih je već gostovao u prvoj epizodi, a to je poznati barber Mirza Delić, takođe i influenseri, umjetnici i svi oni ljudi iz komšiluka za koje znamo da nešto rade, ali ne znamo šta ih radi.

“Želim da kroz njihove priče motivišem one koji još uvijek stvaraju u svojim sobama daleko od spoljnog svijeta.” – zaključuje Raljićeva.

Povezani članci

LJubojević: Masakr u Dobrovoljačkoj detaljno planiran i organizovan

Činjenica da je pravosudnim institucijama BiH bilo potrebno punih 30 godina da podignu optužnicu za ratni zločin za događaje u sarajevskoj Dobrovoljačkoj ulici, ne uliva nadu da će porodice žrtava dobiti satisfakciju u konačnom ishodu. Kaže ovo u intervju za “Glas Srpske” načelnik Odjeljenja za memorijalizaciju, kulturu sjećanja i pamćenja u Republičkom centru za istraživanje […]

Šehovac: Stranci nijemi na otimanje srpske zemlje u Sarajevu

Imovina Srba u sarajevskim opštinama ponovo je meta otimanja od strane tamošnjih vlasti, a u rješavanje ovog problema treba da se uključi Parlament BiH i međunarodna zajednica, koja se toliko kune u zaštitu privatne imovine, rekao je predsjednik Udruženja “Istina i pravda” iz Istočnog Sarajeva Dušan Šehovac. Šehovac je u intervjuu “Glasu” povodom konstantnih upozorenja […]