Ravna planina banerRavna planina baner

Intervju

Branka Raljić o drugoj sezoni podcasta “Druga strana mene”; Nikola Drobnjak o defektologiji, roditeljstvu i okončanju zlatne karijere (VIDEO)

01 April 2024
2 min.
Branka Raljić o drugoj sezoni podcasta “Druga strana mene”; Nikola Drobnjak o defektologiji, roditeljstvu i okončanju zlatne karijere (VIDEO)

Nakon uspješne prve sezone Branka Raljić počela je emitovanje druge sezone svog podcasta pod nazivom “Druga strana mene”.

U drugoj sezoni podcasta svoju drugu stranu pokazao je poznati šampion kik bokser iz Zvornika Nikola Drobnjak koji je govorio o defektologiji, maloljetničkoj delikvenciji, borbi protiv nasilja, svojim pobjedama, porazima, podršci, roditeljstvu i okončanju svoje zlatne karijere.

Podcast “Druga strana mene” pokrenut je u saradnji sa RSD hub podcast studiom koji se nalazi u Banjaluci.

Autor i voditelj podcasta “Druga strana mene” , Branka Raljić, kaže za Princip da je ispunila svoju želju da putem medijskog prostora koji je dobila promoviše ljude iz regiona koji su uspjeli u svojoj industriji i na putu su da postanu velika imena i brendovi, a imala je čast da razgovara i sa onima koji to već jesu.

Raljićeva kaže da će gosti u drugoj sezoni biti preduzetnici, jedan od njih je već gostovao u prvoj epizodi, a to je poznati barber Mirza Delić, takođe i influenseri, umjetnici i svi oni ljudi iz komšiluka za koje znamo da nešto rade, ali ne znamo šta ih radi.

“Želim da kroz njihove priče motivišem one koji još uvijek stvaraju u svojim sobama daleko od spoljnog svijeta.” – zaključuje Raljićeva.

Povezani članci

Ljevnaić: Jahorina najveći potencijal u regionu (VIDEO)

Direktor Olimpijskog centra Jahorina Dejan Ljevnaić u ekskluzivnom razgovoru za princip.news govori o aktuelnoj zimskoj sezoni na Jahorini. Jahorina jedan od rijetkih evropski ski centara koji su ove zime već 115. dana neprekidno organizuju skijanje. “Volim prirodu, a skijanje je samo jedan dio ljubavi prema prirodi. Skijanje je sastavni dio mog života i filozofija života.”, […]

Srđan Mazalica, poslanik SNSD-a, o izborima u Rusiji: I nagradnim igrama mame glasače

Izborni proces u Rusiji omogućava svim učesnicima, predstavnicima kandidata i političkih partija, te nevladinih organizacija, da permanentno prate glasanje, čak i uz korišćenje video-nadzora na svakom biračkom mjestu, rekao je “Glasu Srpske” poslanik SNSD-a u Narodnoj skupštini RS Srđan Mazalica, koji je bio i posmatrač na izborima u Rusiji. Navodi da je nastavljena praksa iz […]