Ravna planina banerRavna planina baner

Region

Đurđev: Manojlovićeve optužbe na račun Parezanovića najbolje opisuje ona narodna – što je babi milo, to joj se i snilo!

10 April 2024
2 min.
Đurđev: Manojlovićeve optužbe na račun Parezanovića najbolje opisuje ona narodna – što je babi milo, to joj se i snilo!

Savo Manojlović nije čak ni politički pluskvamperfekat kao mnogi njegovi ideološki srodnici, jer on u političkom smislu nikada nije ni postojao kao relevantan faktor – rekao je predsjednik Srpske lige Aleksandar Đurđev.

– On bi volio da se njime bave i Marko Parezanović i BIA, ali riječ je o ozbiljnom čovjeku i ozbiljnoj instituciji koji imaju pametnija posla od bavljenja ljudima poput Manojlovića koji se razumiju u sve, od litijuma do rada bezbjednosnih službi, a zapravo ne znaju ništa – izjavio je Đurđev.

Prema njegovim riječima, Manojlović se ovim lažnim optužbama bez ikakvih dokaza samo preporučuje Soroševom i njemu sličnim fondovima, pokušava da sebi digne cijenu i da se ponudi kao vođa nove obojene revolucije, ali je, kako kaže Đurđev, riječ o potpuno nevažnoj pojavi u društvu i Srbiji.

– Puno je veći problem što su ljudi poput Parezanovića, koji nije političar ni NVO aktivista već državni službenik visokog ranga, neprestano izloženi negativnoj kampanji u poslednjih 30 i više godina. Neko spolja sistemski radi na tome da se naše službe diskredituju, da građani u njih izgube povjerenje, te da njihovi mjesto zauzmu one inostrane, a koje rade za tuđe interese – precizirao je Đurđev.

Predsjednik Srpske lige podsjetio je da je Parezanović bio žrtva lažnih optužbi mnogih dokazanih mrzitelja Srbije i Srba i da ga ne iznenađuje što Manojlović targetira baš njega u svojim nastupima.

– Milo Đukanović je jedan od onih koji su svojevremeno vodili brutalnu medijsku hajku protiv Marka Parezanovića. Eto u kakvom društvu je dotični Manojlović, mislim da će građanima sve biti i više nego jasno – zaključio je Đurđev.

Pink

Povezani članci

Kineski predsjednik 7. maja stiže u Srbiju

Si Đinping, kineski predsjednik, boraviće 7. i 8. maja u zvaničnoj posjeti Srbiji. Si Đinping u Srbiju stiže na poziv predsjednika Aleksandra Vučića, koji će biti njegov domaćin, potvrđeno je iz Službe za saradnju sa medijima predsjednika Srbije. Potvrda stiže i od kineskih zvaničnika. Vang Ji, kineski šef diplomatije, poručio je da se Peking raduje […]

Dačić: Rusija se, kako stvari stoje, izborila za vanrednu sednicu SB UN o BiH

Prvi potpredsjednik Vlade i ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić izjavio je danas da se Rusija, kako stvari stoje, izborila za vanrednu sjednicu Savjeta bezbjednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) na kojoj će se raspravljati o prijedlogu rezolucije o Srebrenici. Srpski član Predsjedništva BiH Željka Cvijanović će se na njoj najvjerovatnije obratiti putem video-linka, rekao je […]