Ravna planina banerRavna planina baner

Republika Srpska

Dodik: Mandić u izjavi za pojedine medije doslovno sve slagao

18 Septembar 2023
2 min.
Dodik: Mandić u izjavi za pojedine medije doslovno sve slagao

Prosto je nevjerovatno kako su svi dušebrižnici potrčali da povjeruju Momčilu Mandiću, koji je u izjavi za pojedine medije doslovno slagao sve, izjavio je predsjednik Republike Srpske Miorad Dodik.

“Da nije tragično, bilo bi komično, jer je sve suprotno od televizijske izjave i medijskog spina. Mandić je sam pod punom materijalnom i krivičnom odgovornošću potpisao”, napisao je Dodik na društvenoj mreži “IKS”.

Dodik je istakao da su činjenice jasne i dokumontovane.

“Mandić je pokušao da napadne s licem, ili tačnije više njih, Okuku u Trebinju, koji nije izvlačio nikakav pištolj. Verbalni sukob imao je za cilj da dokaže Mandićevu moć u namjeri da vršlja po Republici Srpskoj kako on misli da treba i da dijeli pravdu prema svima koji nisu po njegovim mjerilima, ovaj put to nije prošlo, kao što neće ni u budućnosti”, rekao je Dodik.

Dodik je istakao da je apsurdno dovoditi u isti konteks patriotizam Okuke i Mandića.

“Prvi je Republiku Srpsku natopio krvlju kao jedan od ratnih komandanata u Specijalnoj brigadi policije, a drugi je paranoičan i presuđeni kriminalac koji glumi nevinašce. Nije ovo Mandiću prvi sukob s ratnim komandantima. Valjda griža savjesti ratnih profitera dovodi do zamjene teza u mjerilima vrijednosti, rekao je Dodik.

Dodik je istakao da je Republika Srpska bezbjedna za sve njene građane i nikakve strukture i sumnjiva lica neće moći to da ugroze.

ATV

Povezani članci

Dodik: Nećemo dizati revoluciju, ali osjetiće naše odlučivanje

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da je namjera zvaničnika Srpske da sutra zajedno na trgu u Srebrenici gledaju sjednicu Generalne skupštine UN i na taj način podrže predsjednika Srbije Aleksandra Vučića koji će se u NJujorku boriti protiv antisrpske rezolucije o Srebrenici. Dodik je naveo da će Vlada Srpske na dan održavanja sjednice […]

Srpska bogatija za 28 beba

U porodilištima u Republici Srpskoj u protekla 24 časa rođeno je 28 beba – 13 djevojčica i 15 dječaka. U porodilištu Banjaluka rođeno je osam beba, Istočnom Sarajevu sedam, Bijeljini i Doboju po četiri, u Gradišci dvije, a po jedna u Zvorniku, Nevesinju i Foči. U Banjaluci su rođene tri djevojčice i pet dječaka, Istočnom […]