Ravna planina banerRavna planina baner

Republika Srpska

Dodik: Odlučnost pokazana na mitingu “Srpska te zove“ biće ojačana kroz odluke na vaskršnjem saboru

19 April 2024
1 min.
Dodik: Odlučnost pokazana na mitingu “Srpska te zove“ biće ojačana kroz odluke na vaskršnjem saboru

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik poručio je da je jučerašnji skup “Srpska te zove“ koji je održan u Banjaluci je bio veličanstven, a poruke koje su sa njega poslate pokazuju da ne možemo prihvatiti da jedan slobodarski srpski narod bude etiketiran kao genocidan.

“Očekujem da i međunarodna javnost prepozna i shvati poruke koje su poslate iz Srpske“, naveo je predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik u objavi na društvenoj mreži Iks.

Dodik je dodao da će energija i odlučnost koje su pokazane na narodnom skupu u Banjaluci dodatno biti ojačane kroz odluke na vaskršnjem saboru, na kojem će biti definisan jedinstven odgovor na izazove s kojima se suočava srpski narod u Srbiji i Srpskoj.

Podsjećamo, u Banjaluci je juče održan veliki narodni miting “Srpska te zove” kojem je prisustvovalo oko 50.000 građana iz svih krajeva Srpske.

ATV

Povezani članci

Nesahranjena vojska i vidanje bratoubilačkih rana

Porodica vjerskog referenta Vrhovne komande Jugoslovenske vojske u otadžbini /JVuO/, Sveštenomučenika Budimira Sokolovića, nakon što je emigrirala u SAD tokom šezdesetih i sedmadesetih godina prošlog vijeka nikada nije odustajala od potrage za posmrtnim ostacima svog nesahranjenog supruga i oca. Prvo je u SAD otišao stariji sin Vasilije 1966, a zatim i mlađi Vladimir sa majkom […]

Dodik: Nadležne službe će sačuvati bezbjednost

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je Srni, povodom navoda da veći broj Bošnjaka sutra u Potočarima planira okupljanje kako bi isprovocirala Srbe i tako izazvali incidente, da je to stvar za nadležne službe u Srpskoj koje će to veoma efikasno riješiti. “Vjerujem da postoje takvi umovi koji bi pokušali na takav način nešto da […]