Ravna planina banerRavna planina baner

Trejleri

Izašao treći trejler za novog “Betmena”

28 Decembar 2021
1 min.
Izašao treći trejler za novog “Betmena”

Warner Bros je predstavio novi trejler za film “Betmen”, u kom glavnu ulogu tumači Robert Patinson.

Nakon dva mračna trejlera koji su nam predstavili “novu generaciju” Betmena, studio je pružio još jedan uvid u film Meta Rivsa.

Reditelj je otkrio da masku filantropske ličnosti plejboja milijardera nećemo vidjeti u ovom filmu – što je povezano sa njegovim izborom pozadinske muzike tokom procesa pisanja, prenosi B92.

“Dok sam pisao prvi čin, pustio sam Nirvaninu pjesmu ‘Something in The Way’ i upravo tada mi je na pamet palo da od Brusa Vejna, umjesto plejboja, koga smo ranije vidjeli, napravim nekoga ko je prošao kroz veliku tragediju i postao samotnjak”, objasnio je Rivs.

Novi “Betmen” će u bioskopima biti premijerno prikazan 4. marta 2022. godine.

Povezani članci

Izašao treći trejler za novog “Betmena”

Warner Bros je predstavio novi trejler za film “Betmen”, u kom glavnu ulogu tumači Robert Patinson. Nakon dva mračna trejlera koji su nam predstavili “novu generaciju” Betmena, studio je pružio još jedan uvid u film Meta Rivsa. Reditelj je otkrio da masku filantropske ličnosti plejboja milijardera nećemo vidjeti u ovom filmu – što je povezano […]

Izašao trejler za novu epizodu “Prijatelja” (VIDEO)

Izašao je trejler za novu epizodu “Prijatelja”. U trejleru koji je na YouTubeu već pregledalo 245.000 ljudi prikazano je okupljanje glavnih glumaca na setu, čitanje scenarija i dijeljenje uspomena sa snimanja kultne serije koja se prikazivala od 1994. do 2004. Neki od gostiju specijala su Dejvid Bekam, Džastin Biber, BTS, Džekjms Korden, Sindy Kreford, Kara […]