Ravna planina banerRavna planina baner

Trejleri

Izašao treći trejler za novog “Betmena”

28 Decembar 2021
1 min.
Izašao treći trejler za novog “Betmena”

Warner Bros je predstavio novi trejler za film “Betmen”, u kom glavnu ulogu tumači Robert Patinson.

Nakon dva mračna trejlera koji su nam predstavili “novu generaciju” Betmena, studio je pružio još jedan uvid u film Meta Rivsa.

Reditelj je otkrio da masku filantropske ličnosti plejboja milijardera nećemo vidjeti u ovom filmu – što je povezano sa njegovim izborom pozadinske muzike tokom procesa pisanja, prenosi B92.

“Dok sam pisao prvi čin, pustio sam Nirvaninu pjesmu ‘Something in The Way’ i upravo tada mi je na pamet palo da od Brusa Vejna, umjesto plejboja, koga smo ranije vidjeli, napravim nekoga ko je prošao kroz veliku tragediju i postao samotnjak”, objasnio je Rivs.

Novi “Betmen” će u bioskopima biti premijerno prikazan 4. marta 2022. godine.

Povezani članci

Netfliks planira da podigne cijene

Platforma Netfliks planira da podigne cijenu svoje usluge bez reklama nakon što se okončao štrajk holivudskih glumaca, objavio je danas Volstrit džurnal. Prema pisanju lista, Netlfiks pregovara o podizanju cijena na nekoliko tržišta širom svijeta, ali će vjerovatno početi od SAD i Kanade, prenosi Rojters. Nije poznato za koliko će Netfliks podići cijene, kao ni […]

Izašao novi trejler za “Nemoguća misija: Odmazda” film (VIDEO)

Tom Kruz je neumoran. To je jedino što se može pomisliti nakon što je najavljen novi nastavak “Nemoguće misije” koji je podijeljen u dva dijela. “Nemoguća misija: Odmazada – prvi dio” stiže uz novu najavu nevjerovatnih vrataolomija koje izvodi glumac. U ovom nastavku Itan Hant (Tom Kruz) i njegov IMF tim kreću u najopasniju misiju […]