Ravna planina banerRavna planina baner

BiH

Kakvo nas vrijeme očekuje sutra?

24 April 2024
1 min.
Kakvo nas vrijeme očekuje sutra?

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH sutra će biti umjereno do pretežno oblačno sa kišom i lokalnim pljuskovima, sa temperaturom vazduha do 18 stepeni Celzijusovih.


Ujutro i prije podne biće pretežno oblačno uz mjestimično slabu i povremenu kišu, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Tokom dana biće promjenljivo uz smjenu sunčanih i oblačnih perioda, na jugu i zapadu povremena kiša, a u poslije podne slaba kiša ili kraći pljusak.

Jutarnja temperatura vazduha biće od dva do osam, na jugu do 10, a najviša dnevna od 10 do 16, na jugu do 18 stepeni Celzijusovihg.

Vjetar će biti slab do umjeren, na sjeveru istočni i sjeveroistočni, a u ostatku zemlje južni i jugozapadni, saopšteno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Temperatura vazduha izmjerena u 14.00 časova: Bjelašnica minus tri, Kalinovik i Čemerno jedan, Livno četiri, Gacko pet, Sokolac, Han Pijesak, Kneževo i Mrkonjić Grad šest, Šipovo sedam, Ribnik, Bihać, Bugojno, Široki Brijeg i Tuzla osam, Srbac, Novi Grad i Sanski Most devet, Banjaluka, Doboj, Prijedor, Mostar i Zenica 10, Sarajevo 11, Zvornik, Foča, Bijeljina i Bileća 12, Srebrenica, Trebinje i Neum 13, Rudo 16, Višegrad 18 stepeni Celzijsuovih.

SRNA

Povezani članci

Isak: Bilo bi mi drago za poginem za BiH (VIDEO)

Ministar MUP-a Federacije BiH Ramo Isak često ima izjave koje nisu u skladu sa normama ponašanja javnih ličnosti, a ova posljednja svakako prevazilazi sve granice. “Meni bi bilo drago da poginem za državu BiH. Јa to ne krijem. Јa kada poginem za ovu državu, ja sam onda šehid. Ne radim ja to zbog ljudi, već […]

Potraga za rudarom traje već 24 časa, pronađena njegova bušilica

– Potraga za rudarom, koji je ostao zaglavljen u jami rudnika lignita „Mramor“ kod Tuzle i nalazi se na 170 metara ispod zemlje, još uvijek traje. Spasilačka jedinica duže od 24 časa pokušava doći do zaglavljenog rudara, a pomažu im i rudari, javio je „Avaz“. Predsjednik Sindikata rudnika Kreka Zuhdija Tokić kazao je da je bušilica […]