Ravna planina banerRavna planina baner

Istočno Sarajevo

Karadžić Jovičević: Radovan u britanskom zatvoru u užasnim bolovima, bez ljekarske pomoći

05 April 2024
1 min.
Karadžić Jovičević: Radovan u britanskom zatvoru u užasnim bolovima, bez ljekarske pomoći

Prvi predsjednik Republike Srpske Radovan Karadžić, koji se nalazi u britanskom zatvoru, trpi užasne bolove jer mu nisu dali neophodne lijekove niti ima ljekarsku pomoć, izjavila je Srni njegova kćerka Sonja Karadžić-Jovičević i istakla da to smatra pokušajem ubistva.

“Danima mi Radovan govori da ima bolove u stomaku i karlici koji se povećavaju. Lijekove koje je trebalo da dobije nisu mu dali. Čekao je, pokušavao da dođe do ljekara. Nije mi dao da se obratim medijima”, rekla je Jovičevićeva.

Ona je istakla da je Radovan danas pozvao u 14.30 časova i da je jedva govori, ali je uspio da kaže da mu je stomak ogroman od sinoć, da ima užasne bolove i da niko neće da mu pomogne niti da zove ljekara.

“I dalje se nada da će mu ipak neko pomoći. Onog momenta kada je rekao da bez pomoći neće preživjeti ovaj vikend i da se samo molim Bogu, odlučila sam da to podijelim sa javnošću. Nadam se, bar ovako, da će neko reagovati na ovakvo ponašanje koje smatram pokušajem ubistva”, kaže Jovičevićeva.

Nekadašnji predsjednik Republike Srpske Radovan Karadžić nalazi se u engleskom zatvoru “Vajt”, gdje služi kaznu u užasnim uslovima.

SRNA

Povezani članci

Ana Pajić izabrana za fotomodela regije Istočno Sarajevo

U nedjelju, 28.04.2024., u Grand Event hall-u održan je spektakularan događaj koji je obilježio ljubitelje mode, ljepote i glamura – Izbor za Fotomodela regije Istočno Sarajevo, u organizaciji renomiranog Fashion M-a uz podršku Opštine Istočna Ilidža. Jedanaest talentiranih djevojaka s područja regije predstavilo se publici i žiriju u sportskoj,poslovnoj i svečano-poslovnoj kolekciji, demonstrirajući karakter, elokvenciju […]

Bjegunac iz predmeta ”Kode” uhapšen po potjernici Interpola

Policijski službenici PU Istočno Sarajevo uhapsili su rano jutros Branislava Janjića, za kojim je raspisana crvena Interpol potjernica u predmetu ”Kode”. Janjić je uhapšeno u Istočnoj Ilidži i osumnjičen je kao član kriminalne grupe za koju se sumnja da bavila trgovinom droge, te da je blisko sarađivala i sa kriminalnom grupom Darka Еleza. Akcijom ”Kode” […]