Ravna planina banerRavna planina baner

Intervju

Ljevnaić: Jahorina najveći potencijal u regionu (VIDEO)

20 Mart 2024
1 min.
Ljevnaić: Jahorina najveći potencijal u regionu (VIDEO)

Direktor Olimpijskog centra Jahorina Dejan Ljevnaić u ekskluzivnom razgovoru za princip.news govori o aktuelnoj zimskoj sezoni na Jahorini.

Jahorina jedan od rijetkih evropski ski centara koji su ove zime već 115. dana neprekidno organizuju skijanje.

“Volim prirodu, a skijanje je samo jedan dio ljubavi prema prirodi. Skijanje je sastavni dio mog života i filozofija života.”, kaže direktor Olimpijskog centra Jahorina Dejan Ljevnaić.

Ljudi vide samo lijepe stvari. Svi vide samo lijepe staze i kvalitetne sadržaje na Jahorini, kaže Ljevnaić i ističe da su za sve to zaslužni vrijedni radnici Olimpijskog centra Jahorina.

On poručuje da nije iskorištena ni trećina potencijala Jahorine za planinski turizam.

Kakva je budućnost skijanja na Jahorini ? Planovi za naredne zimske i ljetne sezone ? Razvoj Jahorine ?

Na kojoj stazi najviše voli da skija Dejan Ljevnaić ?

Odgovore na ova i druga pitanja saznajte iz našeg videa u produkciji Vivo Studio&princip.news.

Povezani članci

LJubojević: Masakr u Dobrovoljačkoj detaljno planiran i organizovan

Činjenica da je pravosudnim institucijama BiH bilo potrebno punih 30 godina da podignu optužnicu za ratni zločin za događaje u sarajevskoj Dobrovoljačkoj ulici, ne uliva nadu da će porodice žrtava dobiti satisfakciju u konačnom ishodu. Kaže ovo u intervju za “Glas Srpske” načelnik Odjeljenja za memorijalizaciju, kulturu sjećanja i pamćenja u Republičkom centru za istraživanje […]

Šehovac: Stranci nijemi na otimanje srpske zemlje u Sarajevu

Imovina Srba u sarajevskim opštinama ponovo je meta otimanja od strane tamošnjih vlasti, a u rješavanje ovog problema treba da se uključi Parlament BiH i međunarodna zajednica, koja se toliko kune u zaštitu privatne imovine, rekao je predsjednik Udruženja “Istina i pravda” iz Istočnog Sarajeva Dušan Šehovac. Šehovac je u intervjuu “Glasu” povodom konstantnih upozorenja […]