Ravna planina banerRavna planina baner

Poznati

Preminula Tina Tarner

24 Maj 2023
1 min.
Preminula Tina Tarner

Čuvena pevačica Tina Tarner preminula je u 83. godini, potvrdio je njen portparol.

Ona je preminula u svom domu u blizini Ciriha, u mestu Kusnaht.

U saopštenju su rekli:

Tina Tarner, “Kraljica rokenrola’ umrla je danas u 83. godini nakon duge bolesti u svom domu u Kusnahtu kod Ciriha, u Švajcarskoj. Sa njom svet gubi muzičku legendu i uzor”.

Zvezda rođena u SAD bila je jedna od najomiljenijih rok pevačica, poznata po svojoj harizmi na sceni i nizu hitova uključujući “Simply The Best”, “Proud Mary”, “Private Dancer”, “What's Love Got to Do With It”.

Tina Tarner, rođena kao Ana Mej Bulok rođena u Tenesiju 26. novembra 1939. godine, bila je američka je soul, R&B, dance, disko, pop, rok pevačica, glumica, plesačica i kantautor. Nosila je titulu “kraljice rock and rolla”. Nagrađena je sa osam Grammy nagrada, a časopis “Rolling Stone” stavio je Tinu na listu Besmrtnika – najvećih izvođača svih vremena.

Povezani članci

Sofija Loren zadobila teške povrede prilikom pada u svom domu

Italijanska glumica Sofija Loren pala je juče ujutro u svom domu u Ženevi, nakon čega joj je dijagnostikovan prelom oba kuka. Glumica je popodne uspješno operisana, saopštila je pres služba restorana koja nosi njeno ime i koji je glumica trebalo da otvori sljedećeg utorka u Bariju. -Sa Sofijom Loren su dva sina Edoardo i Karlo […]

Pokrenuta peticija za zabranu ulaska Dina Merlina u Srbiju

Pjevač Dino Merlin rasprodao je tri Štark arene – za 18. 19. i 21. novembar, a zatim je zakazao novi datum i četvrti koncert za 22. novembar u Beogradu. “Ovo će biti jedna posebna jesen za moju publiku i mene, urezana zauvek u naša srca. Jedva čekam da izađem na scenu, da vidim sva ta […]