Ravna planina banerRavna planina baner

Poznati

Preminula Tina Tarner

24 Maj 2023
1 min.
Preminula Tina Tarner

Čuvena pevačica Tina Tarner preminula je u 83. godini, potvrdio je njen portparol.

Ona je preminula u svom domu u blizini Ciriha, u mestu Kusnaht.

U saopštenju su rekli:

Tina Tarner, “Kraljica rokenrola’ umrla je danas u 83. godini nakon duge bolesti u svom domu u Kusnahtu kod Ciriha, u Švajcarskoj. Sa njom svet gubi muzičku legendu i uzor”.

Zvezda rođena u SAD bila je jedna od najomiljenijih rok pevačica, poznata po svojoj harizmi na sceni i nizu hitova uključujući “Simply The Best”, “Proud Mary”, “Private Dancer”, “What’s Love Got to Do With It”.

Tina Tarner, rođena kao Ana Mej Bulok rođena u Tenesiju 26. novembra 1939. godine, bila je američka je soul, R&B, dance, disko, pop, rok pevačica, glumica, plesačica i kantautor. Nosila je titulu “kraljice rock and rolla”. Nagrađena je sa osam Grammy nagrada, a časopis “Rolling Stone” stavio je Tinu na listu Besmrtnika – najvećih izvođača svih vremena.

Povezani članci

Razvodi se Dragana Mirković

Folk diva Dragana Mirković razvodi se od supruga Tonija Bijelića poslije 24 godine skladnog braka. Ovim povodom oglasila se pjevačica za medije, a njeno saopštenje pročitajte u nastavku: “Kao neko ko je čitav svoj život zasnovao na iskrenosti, osećam moralnu obavezu da se danas obratim celokupnoj javnosti. Sa velikom tugom moram da vas obavestim da […]

Voditeljka Dragana Kosjerina u ratu izbjegla iz rodnog Sarajeva

Dragana Kosjerina važi za jednu od najljepših voditeljki, a publiku je osvojila svojom neposrednošću i elegantnim stilom. Popularnost je stekla kao sportska novinarka, a danas je voditeljka jednog kviza. Tokom svoje karijere nije puno govorila o svom privatnom životu, a jednom prilikom otkrila je da nije imala lako djetinjstvo. “Pred kamerama sam, još od detinjstva, […]