Ravna planina banerRavna planina baner

Istočno Sarajevo

Šekara: Posljednje podvale i spinovi guraju opoziciju u još jedan poraz

30 Septembar 2022
2 min.
Šekara: Posljednje podvale i spinovi guraju opoziciju u još jedan poraz

Član Glavnog odbora SNSD-a Srđan Šekara poručio je opoziciji u Republici Srpskoj da požuri ako nisu potrošili cjelokupan arsenal spinova, lažnih vijesti, teorija zavjere i raznoraznih podmetanja, jer je čak i CIK BiH, imenovan kako je imenovan, definisao početak izborne ćutnje, a opozicione perjanice su tada, ruku na srce, najpametniji.


“Takva vrsta pritiska možda negdje i kod nekoga ‘pali’, ali nema nikakav uticaj na snažnu organizaciju kakva je SNSD, kao ni na ogroman broj ljudi koji je posjetio predizborne skupove naše stranke širom Republike Srpske, koji su se mnogo prije posljednjih podvala iz kuhinja i centara moći koji pogrešno guraju ovdašnju opoziciju u još jedan poraz, jasno opredijelili za Milorada Dodika, Željku Cvijanović i SNSD, odnosno stamenu, čvrstu i u svakom smislu stabilnu Republiku Srpsku u kojoj će se srpski narod, ali i svi drugi koji ovdje žive osjećati slobodno”, istakao je Šekara.

On je rekao da svi oni koji danas poput nenavođenih raketa bilježe promašaj za promašajem, moraju znati da se i povjerenje kod naroda ne gradi u tridesetak dana kampanje ili njenom posljednjem danu, već dugogodišnjim radom iza kojeg ostaju vidljivi rezultati i razvoj, a SNSD koji se tako ponašao i ponaša pred svoj narod izlazi s obrazom i samopouzdanjem koje ne može da naruši bilo koji pojedinac ili grupa prljavih namjera prema ovoj političkoj organizaciji i velikoj većini građana Republike Srpske.

“Zato, polako sestre i braćo, nedjelja je jednako blizu svima nama i nema razloga za nervozu, a tada će umjesto autora izmišljenih ‘istina’ i spin majstora olovku u ruci imati birači koji će, uvjereni smo, velikom većinom podržati slobodarsku i slobodnomisleću Republiku Srpsku, Milorada Dodika kao njenog predsjednika i Željku Cvijanović kao srpskog člana Predsjedništva BiH”, naveo je Šekara.

SRNA

Povezani članci

Pokušaj ubistva u Istočnom Sarajevu

Policija iz Istočnog Sarajeva traga za Borisom Mitrovićem zvanim Gilmar iz Istočnog Sarajeva zbog pokušaja ubistva, saznaje Srpskainfo. Gilmar je sinoć u kafiću pokušao ubiti jednu osobu. Policijskoj stanici Istočno Novo Sarajevo, noćas oko 1.05 časova prijavljeno je da je u ugostiteljskom objektu u ulici Vuka Karadžiča u Istočnom Novom Sarajevu došlo do upotrebe vatrenog […]

Još jedna humanitarna akcija Grobara sa Pala

Grobari Pale šesti put organizuju humanitarnu akciju, kako bi se u vrijeme božićnih praznika saosjećali sa svojim socijalno-ugroženim sugrađanima. Akciju će realizovati na Tucindan 5.1.2023. godine. Navode da će se skupljati hrana, novac, odjeća i obuća. Za informacije o načinima na koje možete pomoći, pozovite : Bojan Brčkalo 0038765651685 Dejan Vuković 0038765769220 U videima pogledajte […]