Ravna planina banerRavna planina baner

Istočno Sarajevo

Šekara: Posljednje podvale i spinovi guraju opoziciju u još jedan poraz

30 Septembar 2022
2 min.
Šekara: Posljednje podvale i spinovi guraju opoziciju u još jedan poraz

Član Glavnog odbora SNSD-a Srđan Šekara poručio je opoziciji u Republici Srpskoj da požuri ako nisu potrošili cjelokupan arsenal spinova, lažnih vijesti, teorija zavjere i raznoraznih podmetanja, jer je čak i CIK BiH, imenovan kako je imenovan, definisao početak izborne ćutnje, a opozicione perjanice su tada, ruku na srce, najpametniji.


“Takva vrsta pritiska možda negdje i kod nekoga ‘pali’, ali nema nikakav uticaj na snažnu organizaciju kakva je SNSD, kao ni na ogroman broj ljudi koji je posjetio predizborne skupove naše stranke širom Republike Srpske, koji su se mnogo prije posljednjih podvala iz kuhinja i centara moći koji pogrešno guraju ovdašnju opoziciju u još jedan poraz, jasno opredijelili za Milorada Dodika, Željku Cvijanović i SNSD, odnosno stamenu, čvrstu i u svakom smislu stabilnu Republiku Srpsku u kojoj će se srpski narod, ali i svi drugi koji ovdje žive osjećati slobodno”, istakao je Šekara.

On je rekao da svi oni koji danas poput nenavođenih raketa bilježe promašaj za promašajem, moraju znati da se i povjerenje kod naroda ne gradi u tridesetak dana kampanje ili njenom posljednjem danu, već dugogodišnjim radom iza kojeg ostaju vidljivi rezultati i razvoj, a SNSD koji se tako ponašao i ponaša pred svoj narod izlazi s obrazom i samopouzdanjem koje ne može da naruši bilo koji pojedinac ili grupa prljavih namjera prema ovoj političkoj organizaciji i velikoj većini građana Republike Srpske.

“Zato, polako sestre i braćo, nedjelja je jednako blizu svima nama i nema razloga za nervozu, a tada će umjesto autora izmišljenih ‘istina’ i spin majstora olovku u ruci imati birači koji će, uvjereni smo, velikom većinom podržati slobodarsku i slobodnomisleću Republiku Srpsku, Milorada Dodika kao njenog predsjednika i Željku Cvijanović kao srpskog člana Predsjedništva BiH”, naveo je Šekara.

SRNA

Povezani članci

Usvojen izvještaj o radu gradonačelnika i Gradske uprave Istočno Sarajevo

Skupština grada Istočno Sarajevo, usvojila je danas Izvještaj o radu gradonačelnika i Gradske uprave Istočno Sarajevo za prošlu 2023. godinu. Na 25. redovnoj sjednici, usvojeni su i izvještaji o radu i finansijskom poslovanju Turističke organizacije grada Istočno Sarajevo i Matične biblioteke Istočno Sarajevo, a jednoglasno je usvojen i izvještaj o radu Gradske radio-televizije Istočno Sarajevo […]

Sufinansiranje banjske rehabilitacije za penzionere

 Opština Istočno Novo Sarajevo sufinansiraće 50 odsto troškova za penzionere koji u toku godine budu boravili na banjsko-klimatskom liječenju ili rehabilitaciji u banjama u Republici Srpskoj. “Ostalh 50 odsto troškova snosiće penzioneri”, rekao je načelnik opštine Istočno Novo Sarajevo Jovan Katić i dodao da je ovaj projekat usklađen u dogovoru sa Udruženjem penzionera Istočnog Novog […]