Ravna planina banerRavna planina baner

BiH

U Hadžićima uhapšene tri osobe zbog tvrdnje da znaju gdje je nestala Danka Ilić

28 Mart 2024
1 min.
U Hadžićima uhapšene tri osobe zbog tvrdnje da znaju gdje je nestala Danka Ilić

Pripadnici FUP-a su uhapsili tri osobe u Hadžićima, jer su tvrdili da su povezani sa nestankom dvogodišnje Danke Ilić u Srbiji, pišu federalni mediji.

Federalna uprava policije, postupajući po aktu Interpola Beograd, je prduzela mjere i radnje iz svoje nadležnosti, a koje su rezultovale hapšenjem tri osobe na teritoriji Hadžića u Kantonu Sarajevo.

Istražioci Odsjeka za sajber kriminal Federalne uprave policije locirali su putem IP adresa osobe koje su tvrdile kako imaju saznanja o nestanku maloljetne djevojčice u Srbiji, odnosno koje su tražile 50.000 KM za otkrivanje informacija.

Maloljetna djevojčica nije pronađena na teritoriji Hadžića, a u toku je kriminalistička obrada lica lišenih slobode, piše Kliks.

Povezani članci

Košarac: Predstavnici “Trojke” na dnevnoj osnovi prave atmosferu protiv Srpske

 Po nalogu ambasadora SAD u BiH Majkla Marfija, predstavnici stranaka “trojke” na dnevnoj osnovi prave atmosferu protiv Republike Srpske i predsjednika Milorada Dodika, a to će im se obiti o glavu, jer će stradalnik biti BiH, ocijenio je zamjenik predsjedavajuće Savjeta ministara Staša Košarac. Košarac je ocijenio da je žalosno što “trojka” uporno priziva međunarodni […]

Dodik: Kojović potvrdio da je “Trojka lutkarsko pozorište Majkla Marfija”

 Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik istakao je da je poslanik Naše stranke Predrag Kojović priznao da su predstavnici političkog Sarajeva puki izvršioci tuđih želja i naloga, te figure bez stava i mišljenja.“Konačno je neko iz Sarajeva otvorio dušu i javno priznao ono što godinama govorimo – političko Sarajevo je imaginacija, lutkarsko pozorište u rukama stranaca”, […]