Ravna planina banerRavna planina baner

Istočno Sarajevo

U nedelju zbog trke obustava saobraćaja u Istočnom Novom Sarajevu i Istočnoj Ilidži

10 Maj 2024
1 min.
U nedelju zbog trke obustava saobraćaja u Istočnom Novom Sarajevu i Istočnoj Ilidži

U određenim ulicama u opštinama Istočno Novo Sarajevo i Istočna Ilidža u nedjelju, 12. maja, biće obustavljen saobraćaj zbog održavanja maratonske trke, a vozačima se preporučuje da koriste alternativne putne pravce kako ne bi došlo do saobraćajnih gužvi, dužih zadržavanja ili zastoja, saopšteno je iz Policijske uprave Istočno Srajevo.

Obustava će trajati od 9.00 do 12.00 časova.

Saobraćaj će biti obustavljen od Ulice 4. avgusta, Druge sarajevske brigade, Ravnogorske, Aerodromske, Vasilija Grgića, Vojvode Radomira Putnika, Zmaj Jovine, Hilandarska, Spasovdanske, Prve sarajevske brigade, Stefana Nemanje do Ulice Ive Andrića.

“S ciljem bezbjednosti ove sportske manifestacije mole se građani za strpljenje i razumijevanje”, navedeno je u saopštenju.Trku organizuje Udruženje “Dečki u plavom” iz Sarajeva.

SRNA

Povezani članci

Obilježene 32 godine od formiranja Prve sarajevske mehanizovane brigade

Na vojničkom groblju na Vracama služen je parastos za 618 poginulih boraca Odbrambeno-otadžbinskog rata i položeni vijenci kod centralnog spomen-krsta povodom obilježavanja 32 godine od formiranja Prve sarajevske mehanizovane brigade i Komande Sarajevsko-romanijskog korpusa Vojske Republike Srpske /VRS/, nakon čega je održana i akademija u Kulturnom centru Istočno Novo Sarajevo. Predsjednik opštinske Boračke organizacije Istočno […]

Danas obilježavanje 32 godine Prve sarajevske mehanizovane brigade

 U Istočnom Novom Sarajevu danas će biti obilježene 32 godine od formiranja Prve sarajevske mehanizovane brigade i Komande Sarajevsko-romanijskog korpusa Vojske Republike Srpske. Iz Prve sarajevske mehanizovane brigade je 618 boraca dalo živote za današnju slobodu. Kroz Brigadu je prošlo oko 5.000 boraca i svaki drugi borac je ranjen jednom ili više puta, saopštila je […]