Ravna planina banerRavna planina baner

Istočno Sarajevo

U saobraćajnoj nezgodi kod Pala povrijeđene dvije žene

01 April 2024
1 min.
U saobraćajnoj nezgodi kod Pala povrijeđene dvije žene

Dvije žene teško su povrijeđene u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila u mjestu Sumbulovac, opština Pale, rekla je Srni portparol Policijske upracve Istočno Sarajevo Vesna Stokanović.

Stokanovićeva je istakla da je žena čiji su inicijali D.S. upravljala putničkim vozilom “pasat”, a R.D. je upravljala “golfom”, koji su se sudarili danas oko 11.000 časova.

Ona je naglasila da su obje žene prevezene u Bolniocu “Srbija” u Istočnom Sarajevu gdje su im konstatovane teške tjelesne povrede.

Prema njenim riječima, završen je uviđaj, a na oba vozila je pričinjena veća materijalna šteta.

SRNA

Povezani članci

Ana Pajić izabrana za fotomodela regije Istočno Sarajevo

U nedjelju, 28.04.2024., u Grand Event hall-u održan je spektakularan događaj koji je obilježio ljubitelje mode, ljepote i glamura – Izbor za Fotomodela regije Istočno Sarajevo, u organizaciji renomiranog Fashion M-a uz podršku Opštine Istočna Ilidža. Jedanaest talentiranih djevojaka s područja regije predstavilo se publici i žiriju u sportskoj,poslovnoj i svečano-poslovnoj kolekciji, demonstrirajući karakter, elokvenciju […]

Bjegunac iz predmeta ”Kode” uhapšen po potjernici Interpola

Policijski službenici PU Istočno Sarajevo uhapsili su rano jutros Branislava Janjića, za kojim je raspisana crvena Interpol potjernica u predmetu ”Kode”. Janjić je uhapšeno u Istočnoj Ilidži i osumnjičen je kao član kriminalne grupe za koju se sumnja da bavila trgovinom droge, te da je blisko sarađivala i sa kriminalnom grupom Darka Еleza. Akcijom ”Kode” […]