Ravna planina banerRavna planina baner

Republika Srpska

U Višegradu uhapšeno lice zbog krijumčarenja Sirijaca

25 April 2024
1 min.
U Višegradu uhapšeno lice zbog krijumčarenja Sirijaca

Lice čiji su inicijali V.K. uhapšeno je u Višegradu zbog krijumčarenja sedam državljana Sirije, među kojima je i jedno maloljetno lice, saopšteno je iz Policijske uprave Foča.


Migranti su zatečeni u “mercedesu”, kojim je upravaljalo lice V.K, zaustavili su i kontrolisali pripadnici Policijske stanice Višegrad.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Tužilaštva BiH, kao i Služba za poslove sa strancima, kojoj su migranti i predati.

Nad uhapšenim je u prostorijama Policijske stanice Višegrad izvršena kriminalistička obrada, a izvještaj će biti predat Tužilaštvu BiH.

SRNA

Povezani članci

Dodik: Srbija da podrži Srpsku u njenim nastojanjima

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik rekao je da predsjednik Srbije Aleksandar Vučić razumije da osuda srpskog naroda zatvara mogućnost razvojne pozicije i istakao da će pokušati da uvjeri Vučića da Srbija podrži Srpsku u njenim nastojanjima, te da pristupi sprovođenju tužbi protiv onih koji su kršili Dejtonski mirovni sporazum. “Predsjednik Vučić radi ozbiljan posao i […]

Dodik: Srpska je moja zemlja, imam nesumnjivu podršku naroda

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik rekao je da je Republika Srpska njegova zemlja i da to ne treba nikoga da ljuti, da će ostati na vlasti sve dok ga narod bira i da će se ponovo kandidovati za predsjednika Srpske, a onda za srpskog člana Predsjedništva BiH. “Ostaću dok god me narod bira. Nisam spreman […]