Ravna planina banerRavna planina baner

Sport

Uspješani nastupi Randorija na tri fronta: Ždrale zlatni, Zekićeva srebrna, Lalović bronzani (FOTO)

26 April 2024
2 min.
Uspješani nastupi Randorija na tri fronta: Ždrale zlatni, Zekićeva srebrna, Lalović bronzani (FOTO)

Članovi Džudo kluba “Randori” iz Istočnog Sarajeva proteklog vikenda nastupali su na tri turinira sa kojih su donijeli 12 medalja.

Lazar Ždrale osvojio je zlatnu medalju na Evropskom kupu za juniore do 90kilograma koji je održan u italijanskom Linjanu.

Na prvom eksperimentalnom kupu Evropske nade koji je održan u Sarajevu Evgenija Zekić (-57kg) je osvojila srebnu, a Vojin Lalović (+73kg) bronzanu medalju.

Najmađi džudisti “Randorija” iz Prijedora su donijeli devet medalja i to jednu zlatnu, četiri srebrne i četiri bronzane.

Zlatnu medalju osvojila je Lana Krajišnik -52kg, starije pionirke.

Srebro su osvojili Ana Bjelobrk -28kg, mlađe poletarke, Mladen Dragić -50kg, mlađi pioniri, Dušan Bjelobrk -42kg, mlađi poletarci, i Dušan Krsmanović -66kg, st. pionori.

Bronzane medalje osvojili su Ana Bjelobrk -28kg, poletarke, Stefan Mijović -31kg, mlađi poletarci, Irena Sredojević -48kg, starije pionorke, i Sergej Savčić -42kg, mlađi pionori.

Povezani članci

U julu Jahorina ultra trejl kamp za odrasle i djecu

Jahorina ultra trejl kamp od 1. do 7. jula za odrasle i 14. jula za djecu nudi priliku da poboljšaju tehnike trejl trčanja i edukuju se o pripremi, opremi i ishrani za velika takmičenja, najavljeno je iz Olimpijskog centra “Jahorina”. “Kamp učesnicima nudi priliku da testiraju Jahorina ultra trejl midi trku i osvoje startninu za […]

Borusija Dortmund prvi finalista Lige šampiona

Fudbaleri Borusije Dortmund prvi su finalisti Lige šampiona, nakon što su i u revanš meču pobijedili Pari Sen Žermen identičnim rezultatom 1:0. Gol odluke postigao je Mats Humels u 50. minutu. “Milioneri”, koji su preživjeli dvije prečke i dvije stative Parižana, čekaju pobjednika dvoboja Real – Bajern, koji se igra u večeras od 21.00 čas […]