Ravna planina banerRavna planina baner

Sport

Žrijeb za Monte Karlo: Đoković i Siner ne mogu da se sastanu prije finala

05 April 2024
1 min.
Žrijeb za Monte Karlo: Đoković i Siner ne mogu da se sastanu prije finala

Srpski teniser Novak Đoković igraće na startu Mastersa u Monte Karlu protiv pobjednika meča između Rusa Romana Safijulina i kvalifikanta, potencijalni rival u polufinalu mu je Karlos Alkaraz, a u finalu Јanik Siner ili Danil Medvedev, odlučeno je danas žrijebom.

Đoković je prošle godine takmičenje završio u trećem kolu porazom od Lorenca Musetija poslije preokreta, pa brani samo 50 bodova.

Najbolji teniser planete je dvostruki šampion u Monte Karlu, biće slobodan u prvom kolu.

U trećem kolu Đokovića u projekciji čeka vjerovatno Amerikanac Tejlor Fric, a u četvrtfinalu Rus Andrej Rubljov, aktuelni šampion.

U polufinalu bi Đoković mogao da igra protiv Karlosa Alkaraza, a u finalu protiv Danila Medvedeva ili Јanika Sinera koji su prvi favoriti u drugoj polovini žrijeba.

Kad su u pitanju ostali srpski teniseri, Miomira Kecmanovića u prvom kolu čeka Mateo Beretini, dok će Laslo Đere igrati protiv Stefanosa Cicipasa.

Tanjug

Povezani članci

Na Međunarodnom turniru u Banjaluci JU JITSU klub “Slavija” osvojio 58 medalja

Ju JITSU klub “Slavija” iz Istočnog Sarajeva  je i ove godine uzla učešće na 15. Međunarodnom turniru “Banja Luka OPEN 2024”.  U sportskoj dvorani Borik, Slaviju je predstavljalo 57 takmičara , koji su osvojili 58 medalja.  9 takmičara se okitilo zlatnom medaljom, 26 je zauzelo vicešampionsko mjesto, dok su 23 takmičara osvojila bronzano odlicje. Za […]

Košarkaši Slavije pobjedom završili sezonu pred domaćom publikom

Košarkaši Slavije su u pretposljednjem devetom kolu Lige za opstanak prvenstva Bosne i Hercegovine za košarkaše savladali Posušje 90:86 i tako se pobjedom oprostili od domaće publike za ovu sezonu. Osjetila se rasterećenost u igri Slavije nakon što su u subotu saznali da su pobjedom Leotara nad Prijedor-Spartakom i matematički osigurali opstanak, ruka se opustila […]